Accident grav la intrarea în Pasajul Unirii/ UPDATE: Starea victimelor: 21 de răniți, unul este în stare gravă și un deces

Data actualizării: | Data publicării:

Accident grav în centrul Capitalei; un autocar cu turişti a lovit violent limitatorul de înălţime la Pasajul Unirii

 

Un autocar a fost implicat, vineri, într-un accident grav la Pasajul Unirii, patru persoane fiind încarcerate. Autocarul transporta 47 de persoane, cetăţeni greci. Accidentul s-a produs pe sensul dinspre Tineretului spre Unirii.

 

UPDATE: 21 de răniți, unul este în stare gravă și un deces

„Astăzi, în jurul orei 13.30, la intrarea în Pasajul Unirii din Capitală, a avut loc un grav accident rutier. Din primele informații, rezultă că un autocar în care se aflau 47 de pasageri a rupt limitatorul de înălțime aflat înaintea pasajului. 
Ca urmare a accidentului, mai mulți pasageri au fost răniți, iar unii dintre aceștia au fost încarcerați. Alături de echipajele SMURD au intervenit 10 echipaje ale Serviciului de Ambulanță București Ilfov, care au acordat asistență medicală de urgență și au transportat victimele la spitale de urgență din Capitală: Floreasca, Universitar, “Bagdasar Arseni”, Sfântul Ioan și Militar. S-au înregistrat 21 de răniți, unul este în stare gravă și un deces. Vom reveni cu detalii.”, transmite Ministerul Sănătății

Știrea inițială

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, anunţă că două persoane sunt în stare foarte gravă, dintre care una în stop cardiorespirator, în urma accidentului de autocar de la Pasajul Unirii.

"Toate cele patru persoane care au rămas încarcerate au fost extrase, două femei şi doi bărbaţi. Două dintre acestea sunt în stare foarte gravă, una chiar în stop cardiorespirator. (...) Există şi alte persoane care au fost evacuate sau care au reuşit singure să iasă din autocar imediat după producerea evenimentului care au fost preluate de resursele noastre. (...) Sunt persoane care prezintă escoriaţii la nivelul capului, dar, probabil, sunt şi alte leziuni pe care le au la nivelul capului, feţei şi la nivelul membrelor superioare, cel puţin din ceea ce se observă în acest moment. (...) Din ceea ce se observă, sunt tineri chiar şi persoane care nu sunt adulte şi, probabil, doar câteva dintre persoanele care se aflau în autocar erau adulte", a declarat Daniel Vasile, vineri, la Digi 24.

Traficul rutier este restricţionat, vineri, în Pasajul Unirii, pe sensul de mers dinspre Tineretului spre Universitate, în urma accidentului în care a fost implicat un autocar care transporta 47 de cetăţeni greci.

Potrivit Brigăzii Rutiere, autocarul a rupt limitatorul de înălţime amplasat înainte de intrarea în pasaj.

 

Un autocar a fost implicat, vineri, într-un accident grav la Pasajul Unirii, patru persoane fiind încarcerate, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Autocarul transporta 47 de persoane, cetăţeni greci.

Accidentul s-a produs pe sensul dinspre Tineretului spre Unirii.

"Victimele sunt surprinse pe scaune, plafonul este turtit sub greutatea limitatorului de înălţime", precizează ISUBIF.

Au fost alertate şase echipaje SMURD, şase echipaje SABIF şi Detaşamentul Special de Salvatori, notează Agerpres



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel