Acasă la Andreea Marin. Cum și-a decorat zâna locuința

Data publicării:

Andreea Marin își pregătește casa de sărbătoare. 

Nu doar Crăciunul și anul nou sunt motive de sărbătoare în casa Andreei Marin. Fetița ei, Violeta, urmează să-și sărbătorească ziua de naștere, la fel și prezentatoarea TV, chiar înainte de sărbătorile de Crăciun. Căminul e un lucru extrem de important pentru „zâna surprizelor”, așa că nimic nu e la voia întâmplării. 

Dacă alte vedete se întrec în decorațiuni moderne, Andreea preferă să își împodobească locuința cu amintiri. 


„În fiecare an, în preajma zilei de naștere a fetiței mele, casa noastră se îmbracă se sărbătoare. Tot o fetiță o vede mami, chiar dacă e adolescenta cu ochi senini înaltă aproape cât mine astăzi, și mereu așez în brad globul pictat cu chipul ei de când era un boț de omuleț ce nu știa încă să meargă. Am păstrat și pantofiorii ei de catifea din primul anișor de viață,  mi-au fost atât de dragi și le stă bine așezați pe ghirlanda de brad ce împodobește intrarea în casă, ai spune că sunt decorațiuni inedite pregătite de un iscusit creator pentru pomul de iarnă. Dar pentru mine fiecare glob, fiecare obiect adunat în toți acești ani, înseamnă un simbol, o poveste, o amintire de suflet. Toate împreună, scriu în chip minunat, istorioara vieții mele si a celor dragi”, a scris Andreea pe contul său de Facebook. 

 

Operațiunea „împodobirea casei” nu este un lucru ușor, așa că vedeta a primit ajutor de la cele mai importante persoane din viața ei: iubitul său, Adrian, și micuța Violeta. Fiecare membru al familiei s-a ocupat de amenajarea unei zone a locuinței și nici prietenii necuvântători nu au stat deoparte. Cei doi patrupezi au supravegheat toată acțiunea iar pisica a avut grijă ca atmosfera de relaxare să nu fie ocolită. 

 

 


„Azi noapte, până târziu, mi-a fost atât de drag sentimentul de a pregăti cea mai caldă atmosferă pentru sărbătorile ce ne așteaptă acasă, noi trei, fiecare cu misiunea sa:  Violeta pregătea jocuri tăiate în hârtie colorată, eu decoram brazii mici și dolofani aduși de bărbatul sufletului meu, iar el impodobea aleea și intrarea în casă. Blănoșii noștri ne supravegheau, Rocky de afară, cățărat pe pervaz, locul lui preferat, Lady de lângă foc, iar una dintre cele două pisici, curioasă sub brad. Păsărelele acompaniau muzica sărbătorilor de iarnă, care sunt mai multe la noi: după ce a fost Sfântul Andrei, urmează ziua Violetei și apoi vine ziua mea, Crăciunul, finalul de an...
Tot ce-mi doresc e să ne bucurăm de toate împreună, sănătoși, cu iubire și credință. Vă îmbrățișez cu inima!”, a mai scris prezentatoarea Tv pe rețelele de socializare. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel