Abi Titmuss, prima apariție după 2 ani: ”Nu vreau să vorbesc despre John Leslie”

Data actualizării: | Data publicării:
Abigail Evelyn, foto instagram
Descriere foto: Abigail Evelyn, foto instagram

Actrița și fostul asistent Abi Titmuss au fost văzuți pentru prima dată după doi ani, după ce fosul său asistent de televiziune, John Leslie, a câștigat procesul în care a fost implicat cu agresiunea sexuală.

Abi Titmuss, în vârstă de 44 de ani, este văzută pentru prima dată în doi ani în Los Angeles, după ce fosta ei gazdă TV, în vârstă de 55 de ani, a fost condamnată de agresiune sexuală.

Actrița și fostul asistent Abi Titmuss au fost văzuți pentru prima dată după doi ani, după ce fosul său asistent de televiziune, John Leslie, a câștigat procesul în care a fost implicat cu agresiunea sexuală.

Așezată pe niște trepte într-un top roz și blugi largi în LA, unde locuiește din 2015, diva din Newark-on-Trent,  părea fericită și cu fața luminată. Abi, care acum poartă numele de Abigail Evelyn, a refuzat să comenteze, potrivit DailyMail, despre drama din instanță care o implică. 

Însă o sursă apropiată a spus: „Abigail este foarte fericită chiar acum. S-a căsătorit are un copil și cariera ei de actorie merge uimitor de bine și iubește viața în Los Angeles. Nu vrea să vorbească despre John Leslie. Toată acea dramă, acea viață veche, se află în spatele ei, vrea să o păstreze în oglinda retrovizoare.”

Abi este acum căsătorită cu soțul ei muzician american de trei ani, Ari Welkom, de asemenea, în vârstă de 44 de ani - s-a căsătorit cu el în 2017 și au un fiu împreunp.

Ieșirea ei a venit în timp ce fostul ei iubit, Leslie, a fost găsit nevinovat de în procesul în care a fost acuzat de agresiune sexuală, la o petrecere de Crăciun din Londra, în 5 decembrie 2008. 

După ce a provocat titluri în timp ce părăsea instanța cu John, Abi a continuat să apară pe prima pagină a diferitelor reviste pentru bărbați, potrivit dailmail. 

Vezi pozele aici

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel