ABBA a lansat single-ul ''Little Things'', prima melodie cu tematică de Crăciun a trupei

Data publicării:
ABBA, foto Facebook
Descriere foto: ABBA, foto Facebook

ABBA a lansat ''Little Things'', prima melodie cu tematică de Crăciun a legendarei trupe suedeze.

Videoclipul cântecului, lansat vineri, prezintă un grup de elevi care discută animat într-o sală de clasă despre tehnologia pe baza căreia vor fi realizate concertele din seria ''ABBA Voyage'', planificate pentru 2022 în Londra, aşa numita tehnologie de captare a imaginii.

Tehnologia a fost utilizată pentru a înregistra mişcările membrilor trupei şi a le transforma apoi în copii digitale, care vor putea fi văzute pe scenă în Londra.

În videoclip, elevii îşi transformă sala de clasă într-un studio de producţie şi, folosind tehnologia inovatoare, pun la rândul lor în scenă un concert. Rezultatul este un spectacol ABBA cu tematică de Crăciun.

 


''Little Voyage'' este prima melodie cu tematică de Crăciun a trupei ABBA. Comunitatea fanilor solicitase de mult timp trupei să compună un astfel de cântec.

Universal Music a anunţat că toate încasările din vânzarea CD-urilor vor merge către Fondul Naţiunilor Unite pentru Copii UNICEF.

Melodia face parte din noul album ''Voyage'', pe care trupa ABBA, formată din Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad, l-a lansat la începutul lunii noiembrie. Este primul album de studio al legendarei formaţii după aproape 40 de ani, notează Agerpres.

 

Björn Ulvaeus şi Benny Andersson au confirmat că formaţia ABBA se va destrăma definitiv după lansarea albumului ''Voyage''.

În urmă cu câteva luni, cei doi membri ai trupei suedeze, alături de Agnetha Fältskog şi Anni-Frid Lyngstad, şi-au anunţat revenirea, dar şi lansarea primului album cu material muzical nou din ultimii 40 de ani şi o rezidenţă virtuală pe o arenă din Londra construită special în acest scop.

Fanii au speculat, însă, că această revenire va fi un eveniment unic şi că membrii trupei nu vor continua să lanseze muzică după acest album.

Într-un interviu acordat The Guardian, Ulvaeus şi Andersson au confirmat acest lucru şi au declarat că formaţia nu va mai lansa alte melodii după ''Voyage''.

Ei au dezvăluit că două melodii noi nu vor fi incluse pe noul disc, însă acestea nu au fost terminate şi nu vor fi lansate niciodată.

''Asta-i tot'', a adăugat Andersson. ''Aşa trebuie să se întâmple'', a completat el.

În 1982, ''nu am spus de fapt 'asta-i tot' '', a explicat Andersson cu referire la un interviu acordat realizatorului emisiunii ''Late Late Breakfast Show'', Noel Edmonds. ''Eu n-am spus niciodată că ABBA nu se va mai întâmpla'', a precizat el. ''Dar vă pot spune acum: asta-i tot'', a subliniat Andersson.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel