A vrut să-și mărească buzele, dar a ajuns de urgență la spital. Ce i-a făcut asistenta medicală de la salonul de înfrumusețare/ FOTO

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

O femeie a ajuns de urgență la spital, după ce și-a făcut injecții cu acid hialuronic în buze și în pomeți.

 Kerry Parry în vârstă de 43 de ani, din Doncaster, South Yorkshire (Marea Britanie) a trecut prin momente cumplite, după ce a mers la un salon de înfrumusețare pentru a-și mări buzele și pentru a-și injecta acid hialuronic în pomeți. Aceasta trecuse printr-o perioadă dificilă, motiv pentru care a simțit nevoia de a se răsfăța puțin, mai ales că putea beneficia și de o reducere.

La scurt timp după finalizarea procedurii, femeia a realizat că buzele sunt foarte umflate, motiv pentru care s-a reîntors la salon.  Asistenta medicală care s-a ocupat de procedura femeii a decis să îi facă alte injecții ca să dizolve filler-ul în exces, doar că ceva neașteptat s-a întâmplat. Fața clientei a început să se umfle și, din spusele sale, a ajuns să fie de trei ori mai mare.

Se pare că asistenta medicală testase înainte dacă femeia în cauză este alergică la substanțele folosite, dar a ignorat micile semne apărute înainte de procedură și a decis să continue, explicând că știe ce face și că are experiență de mulți ani. Ulterior, situația s-a agravat, astfel că a fost solicittă de urgență o ambulanță.

În drum spre spital, paramedicii au făcut eforturi mari, i-au pus mască de oxigen și i-au administrat antihistaminice, pentru a opri puternica reacție alergică pe care o făcuse femeia. După câteva investigații, medicii i-au spus femeii că a făcut ocluzie vasculară. Practic, soluția folosită ca filler pentru buze și pomeți i-a blocat anumite vase de sânge, oprind astfel circulația sanguină. Ulterior, injecțiile folosite ca să dizolve acidul hialuronic i-au declanșat în corp o reacție de șoc anafilactic și acesta a fost momentul în care femeia a observat că avea capul „de trei ori mai mare”.

„Persoana care mi-a făcut injecțiile la salonul respectiv era o asistentă medicală, am crezut că știe ce face și am avut încredere în ea. Am ajuns să am vasele de sânge blocate de la acidul hialuronic. Buzele mi s-au triplat. Am știut că ceva nu este în regulă. A fost cea mai urâtă experiență din viața mea. Niciodată nu m-am mai simțit atât de speriată”, a mărturisit Kerry Parry, potrivit celor de la dailymail.co.uk.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel