A trăit la capătul lumii și s-a întors în România. Cosmin Cernat, despre viața în Canada: Acolo era simplu cu facturile. La noi se numește birocrație

Data publicării:
Cosmin Cernat, sursa instagram
Descriere foto: Cosmin Cernat, sursa instagram

Cosmin Cernat a trăit doi ani la capătul lumii. Era stabilit în Canada înainte de a primi propunerea de a prezenta emisiunea Exatlon de la Kanal D. Apoi a fost amfitrionul show-ului și a locuit vreun an și jumătate în Republica Dominicană. După acest ”periplu”, iată-l, din nou, în România. Într-un interviu pentru DC News, Cosmin Cernat, de la Radio Impuls, a vorbit despre experiența de a trăi prin alte colțuri de lume.

DC News: Câți ani ai locuit în Canada? Te-ai întors când ți s-a oferit proiectul Exatlon. Regreți că te-ai întors în România? Uitându-te în urmă ți se pare că a fost o decizie bună? 

Cosmin Cernat: Am locuit în Canada aproximativ doi ani. A fost o experiență extraordinară să plec, la “capătul lumii”, cu familia. Nu regret deloc că m-am întors în România pentru că m-am întors acasă și am avut parte de tot felul de experiențe frumoase de atunci. Pentru mine, revenirea în România a însemnat reîntoarcerea în TV, în mass media pentru un proiect care mi-a plăcut foarte mult, pe care l-am iubit. De asemenea, a însemnat și intrarea într-un domeniu nou pentru mine, radioul. În plus, eu niciodată nu regret vreo decizie, mi-o asum până la capăt.

 

DC News: Unde te vezi îmbătrânind: în România sau în altă țară?

Cosmin Cernat: Habar nu am unde mă va duce viața… Așa cum m-a dus în Canada aproape doi ani, apoi un an și jumătate în Republica Dominicană, și m-a readus în România, nu pot să răspund la întrebarea aceasta… Dar pot spune că o voi face acolo unde vrea Dumnezeu. Ceea ce îmi doresc este să îmbătrânesc în România pentru că eu cred că suntem legați, într-o formă sau alta, de locul în care ne naștem, de acea bucată de glie, din curte, așa cum foarte frumos spunea Octavian Paler. Eu aici mi-aș dori, nu știu însă dacă voi îmbătrâni în România.

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel