A slabit 100 de kilograme pentru a arăta ca o păpușă Barbie. Tranformarea este incredibilă/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

O tânără a reușit să se transforme într-o păpușă Barbie după ce a slăbit spectaculos. Femeia a dat jos peste 100 de kilograme.

Kayla, originară din Marea Britanie, a reușit să se transforme spectaculos în doar doi ani de zile. În copilărie, aceasta a suferit din cauza kilogramelor în plus. Mai mult decât atât, din cauza greutății în exces și, la un moment dat, se încadra în categoria obezității morbide, potrivit unui video publicat pe canalul Truly. Tânăr cântărea pete 155 de kilograme.

Britanica și-a dat seama că trebuie să facă o schimbare după ce a fost nevoită să  cumpere două locuri în avion și să ceară o centură mai mare, pentru a putea încăpea. 

„Am avut nevoie de două locuri și o centură extensibilă, să merg pe culoarul avionului, nici măcar nu încăpeam dacă mergeam într-o parte, mă loveam de toată lumea,” a declarat Kayla. „A fost greu și m-a deprimat, dar a fost imboldul de care aveam nevoie pentru a-mi schimba stilul de viață.” a declarat Kayla.

Kayla s-a luptat cu kilogramele încă din copilărie.  Aceasta avea un stil de viață extrem de haotic și mânca în exces produse de tip fast-food.

„Mâncam o grămadă de paste, am fost crescută în stil italienesc, tata e italian, așa că aveam toți carbohidrații: paste, pâine, pizza, orice. Snack-urile mele erau mereu chips-uri. Puteam să mănânc o pungă pentru o familie într-o singură lovitură,” a mai spus tânăra.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kayla Lavende (@wls_barbie)

 

Tânăra a început să vadă păpușile Barbie ca pe un model, motiv pentru care a început să facă primele demersuri pentru a arăta ca una dintre ele.

 

„Dragostea mea pentru Barbie a apărut de când eram mică. Eram un copil care mergea la doctori și experți în nutriție și, ca recompensă, părinții mei mi-au luat o Barbie, pentru că mereu am iubit-o,” a continuat Kayla.

„Ca un copil mai mare în anii 90, nu prea aveam o selecție mare când venea vorba de haine, așa că purtam haine pentru femei mai mari. Ca urmare, trăiam prin Barbie, îi combinam ținutele și-mi doream să pot purta și eu așa ceva,” a continuat Kayla.

 

Ea a decis să recurgă la o operație de gastrectomie longitudinală laparoscopică. „Era cea mai puțin invazivă și știam că atunci când 75-80% din stomacul meu dispare, atunci dispare.”

 

După ce a slăbit peste 100 de kilograme, tânăra are un stil de viață sănătos, face mult sport și mănâncă sănătos.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kayla Lavende (@wls_barbie)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel