A reușit să slăbească spectaculos după ce a renunțat la băuturile preferate. Incredibil cum a ajuns să arate bărbatul/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Un bărbat a reușit să scape de kilogramele în plus, după ce a renunțat la băuturile preferate.

Un bărbat pe nume Scot, în vârstă de 46 de ani, din Norwich a reușit să slăbească spectaculos, după ce a renunțat la alcool timp de un an. Acesta a reușit să slăbească 31 de kilograme. Într-un interviu pentru express.co.uk, bărbatul a povestit că a reușit să slăbească 31 kilograme prin intermediul provocării Un An Fără Bere ( One Year No Bear).

Acesta  a renunțat la alcool timp de un an și a implementat un stil de viață sănătos, făcând regulat antrenamente sportive. Scot a povestit cum arăta viața lui înainte să accepte marea provocare, care i-a schimbat viața.

“Nu mă înțelegeți greșit. Viața mea era destul de bună în multe feluri. Eram relative fericit, aveam o viață de familie împlinită și mulți prieteni, eram ok cu jobul meu. Dar trebuie să recunosc că dieta mea era sărăcăcioasă”, a explicat Scot.

Bărbatul a mărturisit că greutatea lui fluctua des și de cele mai multe ori nu prea se gândea la mâncarea pe care o alegea. Treptat, el a ajuns să fie supraponderal și ce era și mai îngrijorător este faptul că nu făcea deloc mișcare.

“Acel stil de viață nu era bun pentru nimeni, în special când ai trecut de 40 ani”, a mărturisit bărbatul.

 

Bărbatul a luat această decizie, după ce a fost promovat la locul de muncă. Acesta și-a dat seama că lucrurile o să fie din ce în ce mai grele, motiv pentru care era necesar să facă câteva schimbări în viața sa.

“Mereu am încercat să slăbesc, dar nu am renunțat niciodată la alcool în dietele mele. Tocmai de aceea greutatea mea a fluctuat”, a mărturisit Scot.

Scoteam câinii la plimbare în parc și am început să simt atmosfera aia și mi-am dorit să fac parte din ea”, a mai adăugat Scot.

 

Grupul One Year No Beer l-au susținut pe Scot să facă față provocării și a reușit. Scot a început să renunțe la alcool și să facă din ce în ce mai mult sport, reușind să slăbească 31 kilograme.

“A fost dificil. Și cred că primele 28 de zile au fost cele mai grele, dar apoi totul a devenit mai ușor”, a povestit bărbatul.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel