A refuzat-o pe Mihaela Rădulescu. Cine e fermierul care a „dat strategiile peste cap”

Data publicării:
Mihaela Rădulescu, foto instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu, foto instagram

Întrebările cu care Mihaela Rădulescu i-a pus în dificultate pe concureți, l-a făcut pe unul dintre fermieri să refuze într-un stil diplomatic.

În episodul de aseară, din emisiunea-concurs ”Ferma: Orășeni vs Săteni”, Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii a făcut o vizită  în Fermă, înaintea duelului dintre Andrei Stoica și George Piștereanu, pentru a verifica sarcinile fermierilor, dar și pentru câteva dicuții cu aceștia.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu lasa pe maine ce poti distruge azi. :) TODAY EPISODE - De la 21.30. @fermaprotv @protv_romania . Production lord-of-the-rings @amirmh28 Producer #razvanstochita @rnavzar . Casting/talent manager @radumarcel.m Executive producer @emilia_vlad . Content producer @mihaelanutu . Game producer @alecumihail . Si toti oamenii aia minunati, cu aparatele lor de filmat, butoanele, luminile, cablurile lor... Si munca lor, in orice conditii, la orice ore ...- #radulopotaru @elena_radu18 @catalin__neamtu @andreeavorniciuc @stoicantony @alexandrasuta @trafatrafa @iulianmoga_ @dragotamihai @greblaru @razvan.preda.908 @veronabucurescu @andrei.vsl @andreeaa.manea @sav_alexa ... Si mereu ii am pe toti in minte, in suflet, dar nu-i depistez pe Insta:). ✌️♥️???????? #rescue #mission #mindgame

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) pe

Aceasta a adresat două întrebări: ”Ce concurent merită să câștige duelul?” și ”Cine nu merită să fie aici, în Fermă?”. Întrebările adresate de Mihaela, i-au pus în dificultate pe fermieri, dar și răsunsurile oferite de ei au creat și mai multe dicuții în Fermă. 

Anna Lesko, Elena, Viviana Sposub, Andreea Antonescu și Augustin Viziru s-au îndreptat către Andrei Stoica, spunând că el merită să câștige duelul. Singurul care l-a ales pe Piștereanu a fost Gabi Toader. 

La întrebarea cine merită mai puțin, concureții au ales diferit: Anna Lesko a ales-o pe Andreea Antonescu, Elena a ales-o pe Viviana, Piștereanu pe Elena, Viviana pe Elena, Andreea Antonescu pe Anna Lesko, Andrei Stoica pe Elena, Gabi Toader tot pe Elena, singurul care i-a închis gura Mihaelei Rădulescu a fost Augustin Viziru spunând că:

”Întrebarea nu este ok, atâta timp cât noi jucăm un joc de strategie, iar tu acum practic, ne dai strategiile peste cap, fiecare își spune o părere, poate eu vreau să mă port cu cineva cu mănuși și având în vedere că nu îmi mai dai posibilitatea să mă port cu mănuși, atunci eu trebuie să spun niște chestii, eu ușor să mint, dar...”

Mihaela Rădulescu a acceptat să nu răspundă, doar din simplu fapt că a tratat această temă cu eleganță.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel