A rămas fără un picior, dar a câștigat Halloween 2020. Cum a arătat costumul

Data publicării:

Omul care și-a pierdut piciorul din cauza cancerului a câștigat din nou Halloween-ul cu incredibilul său costum.

Josh Sundquist a devenit cunoscut pentru costumele sale epice de Halloween, iar 2020 nu a fost diferit. Deși Halloween a fost puțin altfel anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, asta nu l-a împiedicat pe Josh Sundquist să creeze un alt costum extravagant.

Vorbitorul și autorul motivațional, care și-a pierdut piciorul din cauza cancerului, în copilărie, poartă anual un costum spectaculos pentru Halloween, cu care speră să-i inspire și pe alții cu dizabilități să-și iubeasă corpul.

În ultimii zece ani, Sundquist s-a îmbrăcat , de la Genie de la Aladdin până la iconica lampă Pixar - și anul acesta nu a fost diferit, deoarece a adus la viață îndrăgitul personaj „Baby Groot” din Gardienii galaxiei.

„Fețele oamenilor se aprind doar când văd costumul. Copiii țipă„ GROOT! ” când mă văd. Este distractiv să aduci un pic de bucurie în lume, mai ales într-un moment în care bucuria poate fi greu de găsit ", ,  a spus Sundquist, în vârstă de 36 de ani,  despre creația sa, potrivit People.

Fiind un mare fan al supereroilor și al benzi desenate, Sundquist spune că alegerea de a se îmbrăca în „Baby Groot” a fost o nebunie: "Filmele cu super-eroi sunt preferatele mele. De exemplu, unul dintre lucrurile mele preferate despre a fi în viață", explică el. "Nu eram sigur dacă oamenii își aduceau aminte de 'Baby Groot' când era în mașină de plantat. Este doar o secvență rapidă de 40 de secunde în creditele Guardians of the Galaxy".

Pentru a confecționa costumul, Sundquist și soția sa au căutat pe cineva pe internet care mai făcuse costume „Groot” și l-au descoperit pe Calen Hoffman, un producător de recuzită care locuiește în Kansas: „A făcut câteva costume uimitoare„ Groot ”pentru el însuși și vinde arta„ Groot ”pe Etsy și la Comic-Con”, spune Sundquist. „Aș îndrăzni să spun că este, probabil, cel mai important creator de lucrări manuale legate de„ Groot ”din lume.

Deși Hoffman nu mai făcuse niciodată un costum „Baby Groot”, Sundquist spune „era dornic de provocarea de a crea acest costum”. Primul pas al costumului a fost ca Sundquist să creeze un „manechin cu bandă adezivă”, ceea ce însemna în esență să se înfășoare în bandă adezivă, să-l taie strategic astfel încât forma corpului său să rămână și apoi să-l trimită lui Hoffman. De acolo, Hoffman a reușit să reconstruiască banda adezivă într-un manechin care să se potrivească perfect formei corpului Sundquist înainte de a petrece săptămâni construind costumul cu spumă, vopsea și bandă adezivă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am Groot. #halloween2020

A post shared by Josh Sundquist (@joshsundquist) onGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel