„A rămas fără cuvinte că am fost acolo”. Cum s-au cunoscut Georgiana Lobonț și Mălina Avasiloaie: „Am avut o chimie aparte de la prima vedere” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Georgiana Lobont
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură video: YouTube/Georgiana Lobont

Mălina Avasiloaie a fost invitata Andreei Cercel în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News, unde a dezvăluit cum s-a cunoscut cu Georgiana Lobonț. Pe cele două le leagă o frumoasă relație de prietenie.

Mălina Avasiloaie, una dintre cele mai îndrăgite și frumoase artiste ale momentului, a fost invitată în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News, unde a făcut mai multe confesiuni din viața profesională, acolo unde se bucură de o carieră de succes.

Îndrăgita artistă a avut mai multe colaborări până în prezent, cu diferiți cântăreți renumiți din această industrie, Georgiana Lobonț fiind doar un exemplu. În cadrul emisiunii, Mălina Avasiloaie ne-a mărturisit cum s-a cunoscut cu artista și cum a luat naștere melodia „Lume, lume”.

Cum s-au cunoscut Georgiana Lobonț și Mălina Avasiloaie: „Am avut o chimie aparte de la prima vedere”

Mălina Avasiloaie ne-a dezvăluit că s-a întâlnit Georgiana Lobonț la filmările unui Revelion și a simțit o conexiune specială încă de la început. Ulterior, au devenit apropiate și au decis să colaboreze împreună la piesa „Lume, lume”.

„Am cunoscut-o pe Georgiana Lobonț la filmările unui Revelion și am avut o chimie aparte de la prima vedere, de la prima interacțiune, dacă pot să spun așa. Apoi ne-am apropiat. Am început să vorbim, să împărtășim experiențe, păreri, sfaturi una celeilalte și la un moment dat când eu aveam piesa 'Lume, lume' mi se părea că trebuie să o fac colaborare cu cineva. 

Așa am proiectat-o eu în capul meu și prima la care m-am gândit a fost Georgiana, pentru că îmi place ca deciziile să le iau după ce îmi spune sufletul”, a povestit Mălina Avasiloaie în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Pe parcurs, relația dintre Mălina Avasiloaie și Georgiana Lobonț s-a consolidat, iar acum pe cele două le leagă o frumoasă relație de prietenie.

„Între timp, Georgiana a devenit și o prietenă de-ale mele. Mă ajută de fiecare dată cu orice nevoie. Ne susținem reciproc. Am fost la concertul pe care l-a susținut în această iarnă la Sala Palatului și vreau să spun că a fost atât de impresionată că am susținut-o și că m-am dus acolo să o văd, cu toate că eu am făcut asta cu tot dragul și cu toată susținerea, pentru că știu ce înseamnă pentru un artist susținerea, dar a rămas fără cuvinte că am fost acolo și pe această cale îi transmit că o să fiu de fiecare dată când pot lângă ea, pentru că și ea m-a susținut și mi-a răspuns de fiecare dată afirmativ la orice am rugat-o”, a spus Mălina Avasiloaie în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News. 

„Din păcate multe relații sunt de fațadă în industria noastră, relațiile de prietenie sunt doar așa pe rețelele sociale”

Mălina Avasiloaie recunoaște că multe relații sunt doar de fațadă în industria muzicală. Îndrăgita artistă susține că există suficient loc pentru toți, iar falsitatea este doar o energie consumată.

„Din păcate multe relații sunt de fațadă în industria noastră, relațiile de prietenie sunt doar așa pe rețelele sociale, dar ce nu înțeleg unii artiști e că e loc sub soare pentru toată lumea. Sunt suficiente evenimente, sunt suficienți fani, deși nu-mi place să-i numesc așa. Sunt suficienți oameni și o plajă de public pentru oricine. Atunci când îți consumi energia cu falsitate, că până la urmă e un consum de energie să postezi în ceea ce nu ești sau în ceea ce nu simți, cred că tot ție îți faci rău.

Cu energia aia poți să faci lucruri mult mai constructive pentru tine, pentru cei din jur și eu chiar cred în karmă, care spune că ceea ce dai aia primești. Aleg pe cât posibil să fac bine. Are soțul meu o vorbă 'Dacă nu poți face bine, măcar nu face rău'. Asta este aplicată în medicină, la el. La mine se aplică în viața de zi cu zi. Deci dacă nu pot să fac un bine, prefer să mă retrag decât să fac rău unui om”, ne-a mărturisit Mălina Avasiloaie în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel