A orbit timp de trei zile după ce a căzut pe un uscător de păr pornit. Fetița a suferit arsuri grave pe cap și gât

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay/ autor fancycrave1
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay/ autor fancycrave1

O fetiță de doar 7 luni a orbit după ce ar fi căzut pe un uscător de păr. Micuța a suferit arsuri de gradul al doilea și al treilea pe cap și pe gât.

O micuță de doar 7 luni a orbit după a ce a căzut din pat, în timpul somnului, pe uscătorul de păr. Micuța Sienna Robbins a suferit arsuri de gardul al doilea și al treilea pe cap și pe gât. Părinții acesteia, Dannielle și Levi Robbins, se jucau jocuri de societate cu familia în timp ce micuța dormea în patul matrimonial, sprijinită de perne.

Părinții, care locuiesc într-un orășel la sud de Adelaide, oraș din Australia, o verificau la fiecare 10-15 minute. La una dintre vizite, mama a auzit uscătorul și a găsit-o pe Sienna pe spate, incapabilă să se miște, cu uscătorul de păr suflând aer fierbinte direct pe ceafă. Se rostogolise pe spate și nu se putea întoarce. A început să o dezbrace și îi ținea capul ars sub duș și țipa soțului să cheme o ambulanță.

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel