A oferit 1.000 de dolari unui străin pentru a se asigura că soacra nu îi va strica nunta. De ce a recurs mireasa la acest gest

Data actualizării: | Data publicării:
Nuntă, sursa pixabay
Descriere foto: Nuntă, sursa pixabay

O viitoare mireasă a șocat pe toată lumea după ce a făcut un anunț în care căuta să angajeze un străin pentru a „scăpa” de soacra sa în ziua nunții.

O femeie din Statele Unite ale Americii a uimit pe toată lumea după ce a publicat un anunț inedit. Mai exact, femeia a anunțat că oferă 1000 de dolari unui străin care să o ajute să scape de socra ei în ziua nunții. Potrivit acesteia, soacra ei are o personalitate narcisistă și îi era frică să nu îi strice nuntă, motiv pentru care voia să angajeze pe cineva care să îi distragă atenția.

Anunțul de 1.000 de dolari avea titlul „Wedding Date Wanted for Mother-in-Law” (Caut întâlnire pentru soacra mea), potrivit Insider. Aceasta voia ca soacra ei să fie distrasă de bărbatul angajat de ea pentru a nu crea tensiuni în timpul nunții.

„Caut un partener pentru soacra mea, de vineri seară până sâmbătă seara pentru o nuntă din Hudson Valley, în luna august,” scria anunțul. „Are nevoie de atenție constantă și să fie supervizată. Probabil va purta alb și va încerca să pornească drame mici - jobul tău e să o distragi și să previi acele confruntări. O flatezi pentru două zile și câștigi ușor 1.000 de dolari.”, a fost anunțul făcut de mireasă.

 

În anunțul făcut de mireasă, aceasta avea și câteva cerințe. Mai exact, aceasta își dorea ca bărbatul  „să poată menține o conversație”, „dansator bun” și „are propriul costum pe care îl poate purta”. Totodată, aceasta a menționat și că „experiența cu persoanele narcisiste e un plus” pentru candidați.

Dincolo de suma oferită, mireasa a promis și mâncare, transport, subiecte de discuție și informații despre soacră pentru potențialul candidat. În plus, mireasa oferea și o cameră de hotel.

„Trimite o poză cu tine și o mică descriere în care ai inclus interesele/calificările tale. Trebuie să ne permiți și să verificăm trecutul tău, ca să ne asigurăm că facem totul în siguranță”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel