A murit una dintre cele mai iubite atracții ale grădinii zoologice din Sydney. „Am pierdut o bucată din inima noastră”

Data actualizării: | Data publicării:
Sasin Tipchai, pixabay
Descriere foto: Sasin Tipchai, pixabay

Iubitorii de animale jelesc pierderea celui mai iubit animal al Grădinilor Zoologice din Taronga. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic.

Adorabilul elefant asiatic de trei ani, Jai Dee, a murit brusc la grădina zoologică din Sydney, marți după-amiază, lăsând personalul faunei sălbatice cu sufletul sfâșiat de durere și în stare de șoc. El a început să prezinte semne de durere abdominală și a fost dus de urgență la Spitalului Taronga Wildlife, acolo unde nu s-a mai putut face nimic pentru el, potrivit dailymail.

Era considerată una dintre cele mai populare atracții

Îndrăgita creatură s-a născut la grădina zoologică Taronga în mai 2017 și a trăit împreună cu mama sa doritoare Pak Boon și mătușa Tang Mo. Jai Dee era cunoscut pentru „personalitatea lui obraznică” și „păcălelile jucăușe”, care includeau înotul în iazul incintei și stropirea apei cu trunchiul.

Directorul executiv al Taronga, Cameron Kerr, a declarat că echipa sa se află într-o stare de șoc

„Astăzi am pierdut o bucată din inima lui Taronga. Întreaga familie Taronga este în doliu pentru Jai Dee și, fără îndoială, ceilalți elefanți îi vor plânge pierderea la fel de mult ca și noi”, a spus Cameron Kerr.

Jai Dee a fost numit după cuvântul thailandez "pentru inimă".

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel