Peter Imre a murit. Omul de afaceri a fost răpus de o boală nemiloasă, la doar 60 de ani

Sursa foto: Peter Imre, captură Youtube/ Artmark
Descriere foto: Sursa foto: Peter Imre, captură Youtube/ Artmark

Peter Imre s-a stins din viață, la doar 60 de ani, după o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă.

Peter Imre, în vârsta de 60 de ani, a murit vineri seară, 2 iunie, într-o clinică din Bucureşti, după o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă. Omul de afaceri a fost răpus de cancer.

Peter Imre, diagnosticat cu cancer la 19 ani

Acesta s-a născut la Zalău, iar la vârsta de 19 ani, Peter Imre a fost diagnosticat cu cancer, de care a și reușit să se vindece. Din nefericire, boala i-a recidivat și i-a adus și sfârșitul. 

„A devenit mama copilului meu înainte să ne căsătorim. Tocmai fusesem diagnosticat cu o boală incurabilă, cancer, și mi se spusese că nu pot să am copii. Și chiar atunci femeia aceasta mi-a spus că voi fi tată! Dumnezeu știe ce face și trebuie lăsat să facă ceea ce trebuie. Sigur că, de atunci, medicina a evoluat, boala nu a mai fost ceea ce părea să fie, dar atunci, părinții mei au rugat-o pe Lacrima să lase copilul, cu atât mai mult cu cât eu aveam doar 19 ani și mi se spunea că voi muri în câțiva ani”, a povestit Peter Imre publicației Tango.

Peter Imre s-a stins din viață

Peter Imre şi-a început cariera profesională în anul 1985, la Hertz Rent-A-Car Budapesta. În perioada 1988-1993 a lucrat pentru Phillip Morris, ca şi consultant de marketing. După această perioadă au urmat 5 ani în care a deţinut funcţii de conducere în cadrul Kraft Jacobs Suchard România şi Austria.  În anul 1998 a devenit directorul Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria, funcţie în care a lucrat până în 2009. În 2010 a fost numit director general la Adevărul Holding, potrivit adevărul.ro

Acesta a fost căsătorit cu Marina Meleșcanu, fiica fostului ministru de Externe Teodor Meleșcanu.

Denise Rifai: „Nu-mi vine sa cred ce scriu”

După aflarea veștii tragice, Denise Rifai a rămas în stare de șoc și a ținut să transmită un mesaj de condoleanțe.

„Doamne, ce veste trista! Doamne, cat de ciudata si de scurta e viata asta! Dumnezeu sa-l ierte! Doamne! Ce om iubitor de viata! Nu-mi vine sa cred ce scriu.Drum in lumina, Peter Imre!”, a scris Denise Rifai pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 02 iul 2022, 09:18 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience