A murit Nightbirde, tânăra care a cântat despre lupta cu cancerul la America's Got Talent: Am 2 % șanse de supraviețuire, dar 2% nu înseamnă zero procente

Data actualizării: | Data publicării:
A murit Nightbirde, tânăra care a cântat despre lupta cu cancerul la America's Got Talent. Captură video YouTube
Descriere foto: A murit Nightbirde, tânăra care a cântat despre lupta cu cancerul la America's Got Talent. Captură video YouTube

Nightbirde, tânăra care a impresionat o lume întreagă prin vocea și drama ei, s-a stins din viață, la 31 de ani. 

Nightbirde, o vedetă a emisiunii America's Got Talent și favorita fanilor în sezonul 16, a murit duminică, potrivit TMZ. Tânăra avea 31 de ani.
Jane Marczewski, pe numele său real, locuia în  Zanesville, Ohio.

"Suntem întristați să aflăm despre decesul lui @_nightbirde. Condoleanțele noastre se îndreaptă către familia și prietenii ei cei mai apropiați în aceste momente dificile. Te iubim, Nightbirde", a scris luni Terry Crews pe Instagram.

"Te iubim. Odihnește-te în pace @nightbirde", a scris și jurata Heidi Klum pe Instagram Story.

"@_nightbirde a fost o lumină atât de strălucitoare și inspirațională în viețile noastre. Trebuie să continuăm să trăim și să învățăm din cuvintele și versurile ei. Oricât de îngrozitor mă simt despre moartea ei, mă simt norocos că am întâlnit-o, auzit-o și cunoscut-o", a scris pe Twitter juratul Howie Mandel.

"Odihnește-te în pace @_nightbirde. Am pierdut o stea strălucitoare astăzi, ai fost o adevărată inspirație pentru toți. Transmitem atât de multă dragoste tuturor familiei și prietenilor lui Nightbirde. A fost ceva special", a scris jurata Sofia Vergara pe Instagram Story.

"Vocea ta, povestea ta și mesajul tău au atins milioane de oameni. Nightbirde va fi întotdeauna un membru al familiei AGT. Odihnește-te în pace, Jane", a transmis America's Got Talent  luni pe Instagram și Twitter.

Nightbirde: "Am 2 % șanse de supraviețuire, dar 2% nu înseamnă zero procente”.

La momentul audiției sale, care a fost filmată vara trecută, cântăreața a declarat că "avea cancer la plămâni, la coloana vertebrală și la ficat", adăugând: "Am 2 % șanse de supraviețuire, dar 2% nu înseamnă zero procente. 2% este ceva și aș vrea ca oamenii să știe cât de uimitor este".

Ea a primit Golden Buzzer-ul lui Simon Cowell în acel sezon, ceea ce a propulsat-o direct în show-urile live. Povestea ei și cântecul original "It's Okay" au rezonat cu telespectatorii și i-au adus milioane de vizualizări pe YouTube, precum și stream-uri pe platformele muzicale.

Cu toate acestea, ea s-a retras din emisiune câteva săptămâni mai târziu, anunțând pe rețelele de socializare, la vremea respectivă, că nu mai poate concura, deoarece starea ei de sănătate a luat o "întorsătură mai proastă", potrivit People. 

Momentul care a înduioșat o lume întreagă

Tânăra a interpretat o piesă creată de ea, intitulată "It's OK", în care își exprimă optimismul în fața loviturilor vieții. 


Un trup firav, un zâmbet cald și o privire care poate topi orice ghețar, așa a apărut Nightbirde în fața juriului de la America's Got Talent. 


Nimic nu dădea de gol drama prin care trecea tânăra, la doar 30 de ani.

Întrebată cu ce se ocupă, artista a răspuns timid, dar cu zâmbetul pe buze, că nu mai lucrează de câțiva ani. 

"Nu am mai lucrat, de câțiva ani, pentru că m-am luptat cu cancerul. Dar e ok, sunt ok", a spus Nightbirde.

 "E important ca oamenii să știe că nu mă definesc problemele pe care le am", a mai spus tânăra.


Simon Cowell a întrebat-o dacă starea ei este mai bună acum și dacă s-a vindecat.

"Ultima oară când am verificat, mai aveam ceva celule canceroase în plămâni, coloană și ficat", a replicat concurenta.

"Deci nu ești chiar ok", i-a spus Howie Mandel, unul dintre jurați.


"Nu în toate sensurile cuvântului. Dar e important ca oamenii să știe că nu mă definesc problemele pe care le am, sunt mult mai mult de atât." a spus tânăra.

 


Momentul care a emoționat juriul

 

După aceste declarații, artista a început să cânte, moment în care toată sala a amuțit, iar juriul a fost copleșit de emoții. 

Modul în care a interpretat piesa, dar și povestea din spatele versurilor l-au emoționat până la lacrimi pe Simon Cowell, care i-a oferit un Golden Buzz.

"Nu poți să aștepți ca viața să nu mai fie grea pentru a lua decizia de a fi fericit", a mai spus Nightbirde.

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel