A murit Marius Țepeligă. Artistul avea mari probleme de sănătate: "Doamne, în brațele tale nu îmi este frică de nimic"

Data publicării:
Marius Țepeligă, captură YouTube
Descriere foto: Marius Țepeligă, captură YouTube

Marius Țepeligă s-a stins din viață, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. 

Marius Țepeligă, un îndrăgit manelist, s-a stins din viață, lăsând în urma sa multă durere. Regretatul artist se confrunta cu mai multe probleme de sănătate și chiar fusese supus unei intervenții chirurgicale, la începutul anului.

A murit Marius Țepeligă

Marius Țepeligă a sperat până în ultima clipă că se va face bine și ca va ajunge din nou în fața publicului. De Crăciun, artistul a decis să se apropie și mai mult de Dumnezeu, astfel că s-a pocăit. 

„Doamne Iisus Hristoase, îți mulțumesc din suflet pentru că azi, în ziua Crăciunului, m-ai primit în împărăția ta. M-am botezat în cea mai sfântă zi. Amin și mulțumesc pentru tot, Iisuse', scria Marius Țepeligă, pe Facebook, la acel moment.

După operația suferită, manelistul își anunța fanii că totul a decurs foarte bine și speră ca să se vindece. 

'Doamne, nu știu care este planul tău cu mine și nici prin câte încercări mă mai treci. Un singur lucru îl știu, în brațele tale nu îmi este frică de nimic. Am ieșit cu bine din operație, vă mulțumesc la toți pentru rugăciunile făcute', scria Marius Tepeliga la momentul respectiv pe internet.

Costel Biju a donat sânge pentru artist

Și Costel Biju a sărit în ajutorul colegului său de breaslă. Artistul a donat sânge și s-a rugat ca bunul său prieten să se facă bine. 

„Prieteni dragi, m-am interesat pentru donarea de sânge a colegului și totodată prietenul nostru, Marius Tepeliga. Toate centrele sunt închise, însă am primit informația că la Floreasca este singurul spital care poate primi sânge pentru Marius. Ne vedem cu toții la prima oră, începând cu ora 06.00', a fost mesajul postat de Costel Biju în urmă cu două luni.

Fanii și familia artistului sunt devastați de durere

„Ai plecat să cânți printre îngeri! Dumnezeu să te aibă în pază, Marius Tepeliga! Prea devreme ai plecat dintre noi'; „Dumnezeu să te odihnească! Condoleanțe familiei'; „Dumnezeu să-l ierte, condoleanțe familiei! Prea devreme ai plecat, om bun'; Sincere condoleanțe! Din punct de vedere omenește, este un necaz așa de mare care a cuprins familia fratelui Marius Tepeliga, inima plânge, suntem cuprinși de niște sentimente profunde privind amintirea celui ce a fost Marius Tepeliga. În schimb, din punct de vedere spiritual, pot să spun că fratele Marius și-a terminat lupta aici pe pământ ca un biruitor, el a apucat să facă legământ cu Dumnezeu în apa botezului. Știm că acum s-au terminat suferințele pentru el, a intrat în moștenirea vieții veșnice, unde Dumnezeu l-a primit în Slava Lui. Dumnezeu să lase mângâierea peste familia Tepeliga!', sunt doar câteva comentarii lăsate pe pagina de Facebook a regretatului artist.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel