A murit Gheorghe Pop, bătrânul care l-a făcut pe Liviu Vârciu să plângă. Bărbatul a avut parte de un sfârșit tragic

Data actualizării: | Data publicării:

Sfărșit tragic pentru Gheorghe Pop, bătrânul care l-a făcut pe Liviu Vârciu să plângă.

Gheorghe Pop, bătrânul a cărui poveste de viață l-a făcut pe Liviu Vârciu să izbucnească în lacrimi, a avut parte de un sfârșit tragic. Bărbatul a fost găsit carbonizat în propria locuință. Totul s-a întâmplat miercuri seară, pe 4 octombrie 2023, iar trupul neînsuflețit al bătrânului a fost transportat a morga spitalului din Sighetu Marmației pentru a fi efectuată necropsia și descoperită cauza decesului.

A murit Gheorghe Pop, bătrânul care l-a făcut pe Liviu Vârciu să plângă

Bărbatul, în vârstă de 96 de ani, locuia singur, după ce soția sa s-a stins din viață, în urmă cu mai mulți ani. În anul 2021, în cadrul emisiunii „Poftiți pe la noi”, bătrânul i-a făcut pe Liviu Vârciu și Anca Dinicu să plângă, după ce le-a povestit despre viața sa. Gheorghe Pop fusese meșteșugarul satului Breb din Maramureș, și mărturisea că are furci și greble făcute chiar de el. Acum, bărbatul a sfârșit tragic, în propria locuință. Nu se cunoaște încă de la ce a izbucnit incendiul, scrie asingorj.ro

Care era cel mai mare regretul bătrânului: „Pare că n-am trăit nimic”

În cadrul emisiunii de pe Antena 1, bătrânul le-a mărturisit lui Liviu Vârciu și Ancăi Dinicu că regretă faptul că este prea bătrân. 

. „Regret că-s bătrân. Îmi pare că n-am trăit nimic”, a spus Gheorghe Pop în 2021, făcându-i pe Anca Dinicu și pe Liviu Vârciu să plângă.

Auzind vorbele lui Gheorghe Pop, Liviu Vârciu nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns. 

„Ferească Dumnezeu de singurătate. Și să fii atât de lucid, pe puterile tale. Și să spui, ‘Sunt bine, nu-mi trebuie nimic’. Și bunicul meu, Dumnezeu să-l ierte, a rămas singur o perioadă. Dar eu când mă duceam la el găseam găini în casă, pisici…Le pusese acolo, să nu fie singur”, a afirmat Liviu Vârciu.

Prezentatorul TV  a fost impresionat de poveastea de viață a bătrânului. 

„Vorbea cu atâta dragoste și cu atâta bucurie despre jumătatea lui încât îți dai seama că oamenii chiar au fost norocoși că au trăit într-o perioadă simplă, când se aveau unul pe celălalt”, a mărturisit Liviu Vârciu în 2021, când l-a auzit pe Gheorghe Pop cum vorbea despre soția lui.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel