A murit George Nicolescu, solistul nevăzător. Vestea tragică a fost dată de Andrei Păunescu: „Abia împlinise 74 de ani”

Data publicării:
George Nicolescu, captură video Youtube/ arhiva TVR
Descriere foto: George Nicolescu, captură video Youtube/ arhiva TVR

George Nicolescu s-a stins din viață pe 26 martie 2024.

Este doliu în industria muzicală, după ce George Nicolescu, artistul nevăzător, s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani. Tragedia a avut loc chiar la câteva zile după ce cântărețul și-a sărbătorit ziua de naștere, eveniment ce a avut loc pe 12 martie. În ciuda acestei probleme chinuitoare pe care a avut-o de-a lungul vieții sale, solistul a reușit să ajungă la inimile miilor de oameni prin vocea specială și timbrul vocal autentic. Vestea tragică a fost dată chiar de Andrei Păunescu, pe rețelele de socializare, acolo unde fanii au reacționat în număr cât mai mare și și-au exprimat tristețea cu privire la această pierdere.

„S-a stins GEORGE NICOLESCU. Familia rămasă aici mi-a permis să vă dau vestea. Abia împlinise 74 de ani pe 12 martie. „Viața noastră unde e, viața noastră ce-ați făcut cu ea?”, a scris Andrei Păunescu pe rețelele de socializare. 

 

„Și compozitorul și instrumentistul Ionel Tudor și-a exprimat regretele publice cu privire la această tragedie, numindu-l pe George Nicolescu ca fiind o reală „voce de aur.”

„S-a stins din viata George Nicolescu... Vocea de aur care a lansat celebrul cântec "Eternitate", de George Grigoriu. Drum lin către stele, în eternitate, George!”, a scris Ionel Tudor, pe rețelele de socializare.

Cezar Ouatu, îndurerat de vestea tragică

Cezar Ouatu s-a arătat și el a fi extrem de afectat de vestea tragică, distribuind în mediul online câteva fragmente cu el în care interpreta una dintre melodiile consacrate ale regretatului artist.

„Ca de la ploieștean la ploieștean, astăzi, când domnia sa a trecut la cele veșnice, las și eu aici un fragment din “Eternitate” in memoria celui ce a fost interpretul și artistul senzațional al acestei capodopere muzicale, #GeorgeNicolescu!!!”, a scris și Cezar Ouatu în mediul online.

La rândul său, Gheorghe Gheorghiu a transmis un mesaj plin de durere, în care își arată regretele cu privire la tragedia care a îndoliat astăzi industria muzicală.

„...a fost și va fi în continuare prin muzica sa magistralul George Nicolescu. Solistul nevăzător ce a oferit multă lumină românilor prin muzica sa! Drum bun în ”Eternitate”, om special....”, a scris Gheorghe Gheorghiu pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel