A murit Dustin Diamond, cunoscut pentru rolul lui Screech din „Salvați de clopoțel”. Actorul avea 44 de ani și suferea de cancer

Data publicării:
Actorul Dustin Diamond, personajul Screech din serialul "Salvaţi de clopoţel", foto Instagram
Descriere foto: Actorul Dustin Diamond, personajul Screech din serialul "Salvaţi de clopoţel", foto Instagram

Actorul Dustin Diamond, cunoscut pentru rolul "Screech" Powers din serialul "Salvați de clopoțel", a murit  luni dimineața, răpus de cancer. 

Dustin Diamond, în vârstă de 44 de ani, fusese diagnosticat cu cancer și internat într-un spital din Florida, în urmă cu doar trei săptămâni. Actorul s-a stins din viață luni dimineață, potrivit Variety. 


„În tot acest timp, boala a reușit să se răspândească rapid în sistemul său; singura ușurare a fost că a decedat fără să sufere", a declarat agentul actorului, Roger Paul, într-un comunicat de presă.


Abia aflase că are cancer

Dustin Diamond a primit cumplitul diagnostic abia acum trei săptămâni, când a ajuns de urgență la spital, după ce a avut dureri groaznice în tot corpul. Verdictul medicilor a fost crunt: cancer pulmonar în stadiul 4.

 

"Are dureri cumplite, dar încearcă să rămână optimist. În acest moment, suferă. Dispoziția i se tot schimbă, un minut o duce foarte bine, dar după îl apucă iar durerile. E o perioadă încărcată emoțional", spuneau atunci surse citate de Us Weekly.

 

 

Dustin Diamond a jucat 13 sezoane în rolul lui Screech în sitcomul „Salvați de clopoțel”. A obținut rolul lui Samuel „Screech” Powers  când avea doar 11 ani, după ce a concurat alături de alți 5000 de copii, jucând astfel în comedia Disney Channel „Good Morning, Miss Bliss”, care a precedat Saved by the Bell.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel