A murit Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu

Data actualizării: | Data publicării:
Captură TV, sursa DC NEWS
Descriere foto: Captură TV, sursa DC NEWS

Astăzi, fostul soț al Stelei Popescu s-a stins din viață.

Actorul Alexandru Arșinel a confirmat la postul Antena 3 că Dan Puican a decedat. El se dusese la Sâmbăta de Sus, acolo unde voia să participe la Sărbătoarea de Sfânta Maria. Acesta avea 88 de ani.

Dan Puican s-a născut pe data de 6 martie 1933, în localitatea Oltenița, din județul Călărași. A fost regizor a peste 1000 de piese de teatru. Dan Puican a făcut parte din "promoția de aur " a teatrului românesc și a colaborat cu nume mari, precum: Amza Pellea, Draga Olteanu Matei, Victor Rebengiuc etc.

Acesta a fost căsătorit cu Stela Popescu până în 1969.

 

Dan Puican a suferit enorm după moartea Stelei Popescu

 

Dan Puican a mărturisit că divorțul nu l-a separat de Stela Popescu. Deși regizorul s-a recăsătorit, cei doi au păstrat legătura și, săptămânal, Stela Popescu îl vizita pe el și pe soția sa, luând toți trei masa împreună, exact ca o familie, asta până când, la ultima vizită programată, din păcate, ea nu a mai ajuns.

”Știu că aproape în fiecare săptămână venea la noi la masă și îi plăcea foarte mult ce gătea soția mea. Ea a murit într-o zi de joi și sâmbăta trebuia să vină la noi că îi luasem pastramă și pește, ce îi plăcea foarte mult. N-a mai venit că s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Am fost împreună în 35 de țări timp de 20 de ani”, spunea Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel