A murit Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu

Captură TV, sursa DC NEWS
Descriere foto: Captură TV, sursa DC NEWS

Astăzi, fostul soț al Stelei Popescu s-a stins din viață.

Actorul Alexandru Arșinel a confirmat la postul Antena 3 că Dan Puican a decedat. El se dusese la Sâmbăta de Sus, acolo unde voia să participe la Sărbătoarea de Sfânta Maria. Acesta avea 88 de ani.

Dan Puican s-a născut pe data de 6 martie 1933, în localitatea Oltenița, din județul Călărași. A fost regizor a peste 1000 de piese de teatru. Dan Puican a făcut parte din "promoția de aur " a teatrului românesc și a colaborat cu nume mari, precum: Amza Pellea, Draga Olteanu Matei, Victor Rebengiuc etc.

Acesta a fost căsătorit cu Stela Popescu până în 1969.

 

Dan Puican a suferit enorm după moartea Stelei Popescu

 

Dan Puican a mărturisit că divorțul nu l-a separat de Stela Popescu. Deși regizorul s-a recăsătorit, cei doi au păstrat legătura și, săptămânal, Stela Popescu îl vizita pe el și pe soția sa, luând toți trei masa împreună, exact ca o familie, asta până când, la ultima vizită programată, din păcate, ea nu a mai ajuns.

”Știu că aproape în fiecare săptămână venea la noi la masă și îi plăcea foarte mult ce gătea soția mea. Ea a murit într-o zi de joi și sâmbăta trebuia să vină la noi că îi luasem pastramă și pește, ce îi plăcea foarte mult. N-a mai venit că s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Am fost împreună în 35 de țări timp de 20 de ani”, spunea Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu la Antena Stars.

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 aug, 11:13 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play