A murit "cel mai murdar om din lume"

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Markus Spiske
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Markus Spiske

"Cel mai murdar om din lume" a murit la vârsta de 94 ani.

Un iranian supranumit "cel mai murdar om din lume" pentru că nu a făcut duş de zeci de ani a murit la vârsta de 94 de ani, au anunţat marţi mass-media oficiale, potrivit AFP.

Amou Haji, care nu s-a îmbăiat timp de peste o jumătate de secol, a decedat duminică în satul Dejgah din provincia sudică Fars, a relatat agenţia de presă Irna.

Un responsabil local, citat de agenţie, a declarat că acesta a evitat să facă baie de teamă să nu se "îmbolnăvească".

Un scurt documentar intitulat "Strania viaţă a lui Amou Haji", care era celibatar, a fost realizat despre viaţa lui în 2013, potrivit mass-media locale.

"Pentru prima dată în urmă cu câteva luni, sătenii l-au dus la baie pentru a se spăla", a subliniat Irna, conform Agerpres.

Un câine s-a vândut la licitație cu suma record de 49.000 de dolari

Eve este un Kelpie, un câine de lucru negru cu cafeniu, rasă pe care australienii o prețuiesc foarte mult și pe care o perfecționează în continuare. Eve a bătut recordul anterior de vânzare, care a fost de 35.200 de dolari, potrivit The Guardian. Crescătorul Chris Stapleton a spus că 49 (primele două cifre din suma de vânzare) pare să fie noul lui număr norocos. În ziua în care a vândut-o pe Eve a împlinit 49 de ani de căsătorie. Stapleton se aștepta să obțină în jur de 30.000 de dolari pentru Eve și a fost surprins de rezultat. „Este un câine bun și așa trebuie să fie, pentru că ne-am ocupat de asta”, spune el.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel