A murit actorul american Gary Graham, cunoscut pentru rolul din serialul „Star Trek: Enterprise”: „A fost un episod brusc”

Data publicării:
Captură vide: YouTube/New York Post
Descriere foto: Captură vide: YouTube/New York Post

Actorul american Gary Graham, cunoscut pentru rolul său de protagonist al serialului „Star Trek: Enterprise”, a murit la vârsta de 73 de ani.

Vestea morții actorului născut în California a apărut după ce fosta sa soție, Susan Lavelle, a distribuit recent o postare pe rețelele sociale în semn de omagiu, unde a confirmat, de asemenea, că a fost un episod „brusc”.

„Este cu profundă tristețe să spun că Gary Graham, fostul meu soț, incredibilul actor și tatăl frumoasei noastre fiice, Haylee Graham, a murit astăzi. Suntem complet devastați, mai ales fiica noastră Haley. Soția lui, Becky, a fost alături de el”, a comunicat actrița.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Susan Lavelle (@susanlavelle_actress)

Cunoscut pentru că l-a interpretat pe Soval, ambasadorul Vulcanului pe Pământ în celebrul serial de ficțiune „Star Trek: Enterprise”, Graham a participat la o sumedenie de filme de-a lungul carierei sale, după ce a devenit celebru pentru rolul detectivului Matt Sikes din seria „Alien Nation”, relatează El Periodico.

Filmografia sa evidențiază și prestația sa în serialul „Moonlighting”, din a cărui distribuție a făcut parte și Bruce Willis.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel