A luat hormoni pentru a se înălța, dar s-a îngrășat. Despre ce artistă din România este vorba: „Am luat undeva la 20 de kg”

Data publicării:

O vedetă cunoscută din România s-a îngrășat, după ce a luat hormoni pentru a se înălța. 

 Amna, căci despre ea este vorba, a recunoscut că a luat hormoni pentru a se înălța, însă, ulterior i-a adus mari probleme cu greutatea. Artista a mărturisit că în anii adolescenței ajunsese să aibă cu 20 de kilograme în plus din cauza acelui tratament. 

A luat hormoni pentru a se înălța, dar s-a îngrășat

„Am grijă la ce mănânc și întotdeauna seara…mai subțire. Cotim de la bucătărie și mergem spre living. Ne prefacem că nu există bucătăria decât pentru copil și încerc să nu mănânc paste făinoase, carbohidrați atunci când am filmări. La două-trei zile de carbohidrați se vede pur și simplu pe pantaloni

În liceu, am vrut să mă înalț și am luat hormoni de creștere numai că nu am făcut niște analize la oase, se închiseseră cartilajele și n-am avut unde să cresc, m-am dus în lățime în loc de lungime. Am luat undeva la 19-20 de kg. A fost nasol de tot”, a mărturisit Amna în emisiunea matinal de la Pro TV.

Cum a reușit Amna să scape de cele 20 de kilograme în plus

„Am reușit să slăbesc cu ajutorul varicelei. Nu puteam să mănânc deloc și începând să slăbesc m-am ambiționat și am reușit. Nu am mai avut probleme după, dar vergeturile și textura pielii au fost foarte greu de eliminat. Acum sunt cea mai bună variantă a mea.

Fizic nu aș schimba nimic la mine. Mi-aș dori să fiu mai înaltă, dar ce să faci, mai pui un toc, te mai înalți. Mi-aș fi orit să fiu tipa aia cu piciorușe subțiri și poate minioni, dar nu a fost să fie. Am învățat să mă iubesc așa cum sunt. Amna a lansat astăzi o piesă alături de Dorian Popa, a cincea de când au început să colaboreze. Melodia se numește „Motivul meu”, iar cântăreața spune că este mulțumită de reacțiile fanilor de după lansare”, a concluzionat cântăreața.

Amna, diagnosticată greșit cu o boală incurabilă

Amna a fost invitată în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. Artista a trecut printr-o adevărată dramă, când a fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. Amna a făcut față acestui coșmar timp de un an de zile, în care trăia fiecare clipă ca și cum ar fi fost ultima. 

”Înainte să lansez piesa Tell me why am făcut pareză vocală, am cântat la o nuntă și am rămas fără voce. La finalul lui 2009 am fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă și am trăit o dramă timp de un an de zile. Mi-au zis că am cancer, nici nu pot să pronunț numele. Mi se spunea că nu o să mai am copil niciodată, am trăit o dramă. Eu în fiecare marți trebuia să fac analizele, ele se pierdeau mereu. Eu nu mă simțeam bine și m-am dus la doctor, iar acesta a fost diagnosticul. Avem și pe buletin un cod, pe care scria asta. Făceam aceste analize regulat, ieșeau ba proaste, ba bune. Am ajuns în cabinetul altui doctor care mi-a zis că nu are cum ca acest diagnostic să fie unul bun, m-a trimis după în Austria să verific că ce spune dânsul e real și când am venit din Austria mi s-a confirmat acel diagnostic, o răceală.”, a spus Amna în cadrul podcastului Acasă la Măruță.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel