A cheltuit o avere pentru două implanturi cu coarne și 100 de cercei. Cum arată acum tănăra

Data publicării:

O tânără, în vârstă de 27 de ani, a cheltuit o avere să își facă două implanturi de coarne și să-și pună 100 de cercei. 

O bloggeriță din Kansas susține că modificările extreme ale corpului au ajutat-o să facă față traumei și să "învingă" tulburarea de alimentație cu care s-a confruntat în adolescență. Jessy Kirkpatrick, în vârstă de 27 de ani, care este nonbinar a mărturisit că a avut o relație sănătoasă cu mâncarea în copilărie. Cu toate acestea, la sfârșitul adolescenței, a început să sufere de anorexie, despre care crede că provine din traumele severe pe care le-a suferit în copilărie.

A cheltuit o avere pentru două implanturi cu coarne și 100 de cercei

Kirkpatrick a apelat la modificări pentru a-și vindeca sănătatea mintală. Modificările corporale extreme includ un septum întins - structura care separă nările dreaptă și stângă - multiple piercing-uri la buze, o limbă întinsă, o buză întinsă, nări întinse și implanturi de coarne de silicon în frunte care îi fac să arate ca un diavol.

 "Când am ajuns la 16 ani, m-am confruntat pentru prima dată cu anorexia, iar greutatea mea a scăzut drastic", a povestit tânăra.

Kirkpatrick a spus că avea probleme atât de grave cu mâncatul încât, chiar și după ce consuma cele mai mici porții de alimente, vomita sânge. 

'Mă stingeam și nu puteam face nimic în privința asta' , a spus aceasta.

De asemenea, aceasta a povestit că suferea de anxietate și tahicardie, adică un ritm cardiac de peste 100 de bătăi pe minut. 

'În anii care au urmat, m-am trezit prinsă într-un ciclu de anorexie. Tocmai când credeam că am căpătat controlul, aveam o recidivă.  Starea mea s-a înrăutățit și a progresat până la multiple alergii alimentare care au făcut ca mâncatul - și menținerea mâncării - să fie și mai dificilă.', a mai spus Kirkpatrick.

”Anorexia mi-a luat totul. Mi-a reconfigurat chimia creierului și m-a transformat într-un cadavru ambulant”

Mai târziu, Kirkpatrick s-a confruntat cu alte provocări medicale când au fost diagnosticate cu un disc spinal deteriorat în urma unui abuz fizic și fibromialgie, o afecțiune cronică care provoacă dureri și sensibilitate generalizate în tot corpul.  S-a apucat de culturism și au început să-și modifice corpul. 

Kirkpatrick a declarat: "Rutina mea de somn s-a îmbunătățit. Aveam mai puține dureri și puteam funcționa în timpul zilei. Puteam să ridic obiecte fără să-mi rup literalmente o coastă și, cel mai bine, mă simțeam mai fericit decât mă simțisem de ani de zile. Acum, când mă uit în oglindă, nu văd un schelet, ci o ființă puternică și puternică. Nu vă pot spune cât de satisfăcător este acest lucru. Anorexia mi-a luat totul. Mi-a reconfigurat chimia creierului și m-a transformat într-un cadavru ambulant. Eram moartă din punct de vedere fizic și mental. A fi musculos reprezintă pentru mine faptul că pot învinge tulburarea mea alimentară, indiferent de câte ori reapare; refuz să renunț. Nu mă voi lăsa fără luptă, chiar dacă cel mai mare dușman al meu sunt eu însumi', a mai povestit tânăra, potrivit dailymail.com

Aceasta estimează că, în ultimul deceniu, a cheltuit aproximativ 12.000 de dolari pe toate aceste proceduri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel