A investit o avere în operațiile estetice pentru a semăna cu Kim Kardashian. Incredibil cum arată acum tânăra/ FOTO

Jennifer Pamplona a devenit dependentă de operațiile estetice, în dorința de a arăta precum Kim Kardashian.

Jennifer Pamplona, în vârstă de 28 de ani, și-a dorit cu ardoare să semene cu Kim Kardashian, așa că a cheltuit aproape 500.000 de euro pe intervenții chirurgicale, în încercarea de a ajunge să semene cu idolul ei. De-a lungul timpului, Jennifer și-a scos patru coaste, a apelat la operații de augumentare a posteriorului și pieptului, dar și multe alte operații care au făcut-o să scoată din buzunar o avere. 

La doar 17 ani Jennifer Pamplona  a convins-o pe bunica ei să semneze un document care îi permitea să aibă o mărire de sâni și după aceea procesul ei de transformare nu a mai încetat. Inspirată de faimoasele forme ale lui Kim Kardashian, tânăra a făcut tot pisibilul pentru a arăta la fel. 

Acum, Jennifer are o talie de 55 cm și șolduri de 109 cm, dar regretă amarnic toate chinurile pe care le-a suferit în ultimul deceniu. Își dorește să nu fi început niciodată procesul de îmbunătățire și descurajează alte femei să-i urmeze greșelile.

”Toată viața mea am spus că vreau să fiu următorul Kim Kardashian. Acum show-ul lor se apropie de final, este timpul meu să strălucesc, să trec peste Kim. Obișnuiam să urmăresc ce făceau surorile Kardashian zi și noapte, Kim încă mă inspiră foarte mult și mi-a plăcut întotdeauna cum arată, inclusiv stilul ei.

Dar cred că există o mare problemă cu impactul lor, toată lumea vrea să arate ca ele, așa că acum toate femeile tinere arată la fel. Au aceeași față, nas și buze, dar nu le face mai fericite. Intervențiile chirurgicale sunt doar o parte din soluție, au nevoie și de ajutorul unui psiholog. Îmi pare rău pentru prima mea operație, nu am fost suficient de matură pentru a înțelege implicațiile intervenției.”, a spus ea pentru The Sun.

 Jennifer a mărturisit că cel mai mare regret al său este că și-a injectat abuziv buzele. Aceasta are mai mult de 40 de proceduri realizate în ultimii 10 ani și susține că dacă nu va continua să le injecteze, va arăta ca ”o bătrână”.

”Acum și-au pierdut elasticitatea, așa că dacă nu le augmentez arată ca niște buze ale unei persoane de 70 de ani. Nici măcar bunica mea nu are buzele la fel de încrețite ca mine. La fel este și cu botoxul, nu cred că mai funcționează pentru fața mea, pentru că l-am injectat de aproximativ 500 de ori în ultimul deceniu”, a mai spus ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 iun 2021, 12:31 | Categorie: Lifestyle
Get it on App Store Get it on Google Play