A intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai lung nume. Are 2310 prenume și un nume de familie

Data publicării:
Sursa foto: Laurence Watkins, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Laurence Watkins, captură YouTube

Un bărbat a intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai lung nume.  Are 2310 prenume și un nume de familie.

Un bărbat cu cel mai lung nume din lume a fost creditat în Cartea Recordurilor Guinness datorită titlului său absolut guraliv - și chiar și așa este puțin spus. Născut Laurence Gregory Watkins, bărbatul din Noua Zeelandă a decis să își schimbe numele prin Act Poll la 8 martie 1990 și și-a înregistrat oficial uriașa etichetă la Departamentul de Justiție, rămânând cu un număr impresionant de 2.310 prenume și un nume de familie... și avem atât de multe întrebări.

A intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai lung nume

Watkins spune că, atunci când a decis ce nume să aleagă pentru noua sa poreclă, a ales nume creștine care au o semnificație pentru el și familia sa, declarând pe site-ul său că este "mândru să fie în Cartea Recordurilor Guinness ca fiind persoana cu cel mai lung nume".

„Poate că am eu cel mai lung nume din toată lumea, dar pentru familie și prieteni, eu sunt tot Laurence Watkins. Totuși, sunt extrem de mândru să fiu în Guinness Book of World Records cu numele mele creștine, mai ales că toate sunt speciale pentru mine”, a mărturisit bărbatul, potrivit celor de la ladbible.com.

Site-ul lui Laurence afișează, de asemenea, o copie scanată a certificatului său de naștere, care arată numele său original și numele părinților săi naturali, inclusiv al tatălui, Laurence Sommerville Watkins.

Mai jos se află documentul "Deed Poll" semnat de Departamentul de Justiție și de Watkins însuși, care spune că, de la data semnării, Watkins va fi numit după titlul său incredibil de lung pe care și l-a ales singur.

"Dar ce este acest nume de 2 310 cuvinte?", vă întrebați probabil. Ei bine, el a scanat și o copie a acestuia, care se întinde pe șase pagini destul de impresionante pentru a încăpea pe întreaga suprafață.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel