A îndurat foamea în copilărie și a lucrat ca femeie de serviciu. Acum deține o avere de peste 700 milioane de dolari

Data actualizării: | Data publicării:
Mariah Carey, instagram
Descriere foto: Mariah Carey, instagram

În spatele succesului internațional, Mariah Carey ascunde o dramă cruntă. Diva de astăzi a trecut prin momente cumplite, în perioada copilăriei, când încă mai avea legături cu frații și părinții ei. Mariah Carey trăia cu numai 1 dolar pe zi și a fost subnutrită. Au existat ani în șir, în care artista nu avea ce să mănânce și nu-și permitea nici măcar un bilet de metrou.

Înainte să devină una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din lume, Mariah Carey a avut un trai cum nu ne-am fi putut imagina vreodată. Artista provine dintr-o familie destrămată, având o soră și un frate, care au marginalizat-o pe artistă și niciodată nu s-au comportat cu ea asemenea unei surori mai mici. Părinții au divorțat când diva avea doar 3 ani, ea locuind ulterior alături de mama sa. După o perioadă, Mariah Carey a ales să se separe de mama ei și să-și ia viața în piept. Artista a lucrat ca femeie de serviciu, cosmeticiană, chelneriţă şi la garderobă.„În adolescenţă, m-am mutat în Manhattan singură. A fost o perioadă interesantă pentru mine, chiar dacă nu aveam nimic. Dormeam pe o podea, îmi scriam cântecele şi eram o chelneriţă oribilă“, a povestit Carey în documentarul despre viaţa şi cariera ei. Abia când a primit un job de back-up singer a început să trăiască mai bine, dar, chiar şi atunci întâmpina destule suişuri şi coborâşuri. Cântăreaţa a scăpat complet de sărăcie abia în momentul în care l-a întâlnit pe managerul Tommy Mottola, care i-a făcut rost de o carieră strălucitoare şi de un trai cum nici prin vise nu-şi imaginase, însă tot el a fost cel care a profitat de vulnerabilitatea ei.

Chiar dacă pe plan amoros lucrurile n-au stat prea bine, pe plan profesional, Mariah Carey a excelat de fiecare dată

Vocea inconfundabilă și absolut specială i-a deschis uşile larg în showbiz şi i-a făcut rost de statutul de divă absolută! Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel