„A fost visul ei” Ce meserie și-ar fi dorit mama lui Pavel Bartoș pentru fiul ei. Dezvăluirile emoționante ale actorului

Data publicării:
Sursa foto: Pavel Bartoș, captură YouTube/ Fain și Simplu
Descriere foto: Sursa foto: Pavel Bartoș, captură YouTube/ Fain și Simplu

Pavel Bartoș a dezvăluit ce meseria și-a dorit mama sa pentru el. Actorul a făcut dezvăluiri emoționante despre începuturile carierei sale. 

Pavel Bartoș a fost invitat în cadrul podcastului Fain și Simplu”, cu Mihai Morar, acolo unde a dezvăluit ce meseria și-a dorit mama sa pentru el, dar și cum au fost începuturile sale în carieră. Totodată, actorul a povestit și cât de greu i-a fost în momentul în care s-a mutat în București. 

Ce meserie și-ar fi dorit mama lui Pavel Bartoș pentru fiul ei

”A fost visul mamei mele. Dacă mama ar fi dorit să fac ceva, să fiu ceva, ar fi vrut să mă duc la liceul militar, pentru că, dacă erai peste un anumit nivel, te selectau. Îmi spunea că acolo am un loc de muncă sigur, haine toată viața, salariu bun. Noi eram mai amărâți și pentru faptul că aș fi venit în uniformă acasă, i-ar fi dat acea chestie de mândrie. După ani de zile mi-a spus că este foarte fericită și mândră de ceea ce mi se întâmplă mie, mai ales când am început să apar la televizor. Veneau vecinele și mama era tare mândră. Pe mama o chema Ștefania.”, a spus Pavel Bartto, în podcastul „Fain și Simplu”, cu Mihai Morar.

Pavel Bartoș, dezvăluiri emoționante despre începuturile carierei sale

Pavel Bartoș a povestit cum a fost mutarea în București, dar și cât de greu i-a fost cu traiul de aici și cu faptul că trebuia să se descurce cu un singur salariu.

”Am venit în București în anul 2001, era o vreme în care eu credeam că pot face orice, oricând. Prima dată am fost la un matinal la TVR, după am început să apar în seriale. Pe Acasă TV am învățat cum se face televiziunea cu adevărat, pentru că în școală nu învățai mare lucru. Îmi amintesc că eram cu Papadopol, Cristina Cioran  și ne distram atât de mult, pentru că atunci nu exista presiunea raitingului. Când am început să jucăm în telenovele era ceva wow pentru toată lumea, parcă făceam prostituție. Eu am zis că îmi fac meseria și atâta tot. 

Îmi amintesc că în primii ani de București mă rugam de cei care plecau prin turnee să mă lase să stau și eu câteva zile pe la ei. Stăteam cinci zile la cineva, două zile la altcineva. În primele trei luni de București am stat pe unde am apucat, stăteam la actori mai în vârstă, prin cameră la cei care plecau la treabă, nu aveam ce face. La un moment dat, Dorina Lazăr a văzut că îmi căutam chirie mai ieftină și mi-a spus de o colegă de-a noastră că are o soră stă într-un bloc și mai sus are o cameră unde pot să stau. Mi-a spus că este la câteva minute de unde trebuia eu să ajung, ceea ce era minunat, pentru că mergeam pe jos și nu mai dădeam bani pe transport. La mine a fost un șoc venirea în București. Plecând de la două salarii pe care le câștigam în Timișoara, jucam și la teatre, câștigam și la operă, erau salariile bunicele. În București am venit pe un singur salariu, la Odeon. Și eu nu am venit pe categoria pe care am fost la Timișoara.  Acolo am fost pe prima categorie. În București am venit pe a patra categorie, unde era loc, salariul fiind mult mai mic. 

Când am ajuns la blocul unde trebuia să locuiesc, am rămas surprins. Era o cămăruță atât de mică, că avea loc doar patul. Din pat coborai direct afară.  Aveam și bucătărie și un duș, dar eram atât de fericit. Chiar și mama a rămas surprinsă, care mama a trecut prin situații nasoale, care a trăit la țară și știa cum e să stai în casă cu chirpici. Când a venit în vizită la mine mi-a zis „Tu în ce vizuină stai?””, a mai povestit actorul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel