A fost supranumită „Regina Întunericului”. Nu o să-ți vină să crezi cum arată

Nyakim Gatwech, instagram
Descriere foto: Nyakim Gatwech, instagram

Datorită felului în care arată, modelul sudanez a reușit să spargă barierele frumuseții convenționale.

 

Supranumita "Regina Intunericului" de către fanii săi, modelul născut în Etiopia și crescut în Sudan a devenit o senzație internatională prin puterea internetului. Datorită felului diferit în care arată, Nyakim atrage atenția oamenilor de la prima privire. Modelul a explicat faptul că în trecut că nu credea că va ajunge atât de faimoasă din cauza lucrurilor răutăcioase pe care cei din jurul său i le spuneau despre felul în care arată, însă, sudaneza nu a renunțat la visul ei de a ajunge în marile reviste de modă și, mergând la castinguri, a fost descoperită și arătată lumii. “Nuanţa mea ciocolatie este elegantă. La fel este şi ceea ce reprezint…O naţiune de luptători”, a scris modelul în numeroase descrieri ale fotografiilor de pe Instagram.

 Nyakim Gatwech a fost sfătuită să își decoloreze pielea

Aceasta a povestit, într-o postare pe o rețea de socializare, cum a răspuns când a fost sfătuită să folosească înălbitor pentru a-și decolora pielea. ”M-a întrebat dacă răspunsul e „nu” și i-am zis că poate fi sigură de asta. „De ce aș vrea vreodată să decolorez melanina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu?”, am răspuns, omul fiind șocat că privesc asta ca pe o binecuvântare”, a scris Nyakim Gatwech pe Instagram.

În momentul de față, modelul cu cea mai neagră piele din lume este și unul dintre cei mai bine plătiți din breasla modelingului.

 

 

 

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 15 oct, 08:47 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play