A fost supranumită „Regina Întunericului”. Nu o să-ți vină să crezi cum arată

Data actualizării: | Data publicării:
Nyakim Gatwech, instagram
Descriere foto: Nyakim Gatwech, instagram

Datorită felului în care arată, modelul sudanez a reușit să spargă barierele frumuseții convenționale.

 

Supranumita "Regina Intunericului" de către fanii săi, modelul născut în Etiopia și crescut în Sudan a devenit o senzație internatională prin puterea internetului. Datorită felului diferit în care arată, Nyakim atrage atenția oamenilor de la prima privire. Modelul a explicat faptul că în trecut că nu credea că va ajunge atât de faimoasă din cauza lucrurilor răutăcioase pe care cei din jurul său i le spuneau despre felul în care arată, însă, sudaneza nu a renunțat la visul ei de a ajunge în marile reviste de modă și, mergând la castinguri, a fost descoperită și arătată lumii. “Nuanţa mea ciocolatie este elegantă. La fel este şi ceea ce reprezint…O naţiune de luptători”, a scris modelul în numeroase descrieri ale fotografiilor de pe Instagram.

 Nyakim Gatwech a fost sfătuită să își decoloreze pielea

Aceasta a povestit, într-o postare pe o rețea de socializare, cum a răspuns când a fost sfătuită să folosească înălbitor pentru a-și decolora pielea. ”M-a întrebat dacă răspunsul e „nu” și i-am zis că poate fi sigură de asta. „De ce aș vrea vreodată să decolorez melanina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu?”, am răspuns, omul fiind șocat că privesc asta ca pe o binecuvântare”, a scris Nyakim Gatwech pe Instagram.

În momentul de față, modelul cu cea mai neagră piele din lume este și unul dintre cei mai bine plătiți din breasla modelingului.

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel