A fost supranumită "Rapunzel" după ce nu și-a mai tăiat părul timp de 30 de ani. Cum arată femeia cu cea mai lungă podoabă capilară/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Alena Kravchenko sau "Rapunzel" nu și-a mai tuns părul de 30 de ani. Deși calcă pe el, tânăra nu are de gând să-l tundă vreodată.

Alena Kravchenko  seamănă identic cu personajele din desene animate. Părul ei este atât de lung că se împiedică de el atunci când îl lasă desprins. Alena spune că nu s-a mai tuns de 30 de ani, adică de la vârsta de cinci ani, și nici nu mai are de gând să mai facă acest lucru. În prezent, părul ei are 1,83 metri lungime, a relatat Daily Mail.

Tânăra, în vârstă de 35 de ani, s-a născut în Odessa, Ucraina, și tot acolo trăiește și în prezent. Blondina este om de afaceri, lucrează și ca model și este de părere că oricine ar putea să își lase părul lung ca al ei dacă intenționează asta și are răbdare. Mai mult decât atât a a dezvăluit și care este secretul pentru care părul ei să arată atât de bine.

 

 

 

Alena Kravchenko a mărturisit că își spală părul doar o dată pe săptămână, nu îl piaptănă niciodată atunci când este umed, ca să prevină ruptura firului de păr, și îl lasă să se usuce natural, fără să utilizeze vreodată uscătorul de păr. Atunci când se spală însă pe păr, Alenei Kravchenko îi ia nu mai puțin de jumătate de oră ca să facă asta. Pe lângă această rutina simplă de îngrijire a părului, Alena mai folosește măști de păr și masaje pentru cap pentru a-și păstra părul frumos, sănătos și bine îngrijit.

Tânăra a început să își lase părul lung după ce mama ei i-a spus că așa se practică în mod normal și că toate femeile au părul lung, motiv pentru care a decis să nu se mai tundă niciodată. În prezent, tinerei i se întâmplă des să calce pe părul ei atunci când acesta este desprins, dar este un lucru cu care pare că s-a obișnuit. Aceasta face senzație pe instagram, acolo unde postează des fotografii cu podoaba capilară.

 

 

Alena Kravchenko este mama a doi copii. Ea a mai spus că bărbații, în special, îi adoră părul, fiind atât de lung și de frumos, și mai ales pentru că este natural, nefiind deloc vopsit. Primește mereu complimente atât de la bărbați, cât și de la femei, și mai toată lumea îi cere să îi atingă părul și să facă poze cu ea având părul desprins.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel