A fost numită "păpușa înfricoșătoare". Cum arată femeia care și-a mutilat fața și corpul/ IMAGINI ȘOCANTE

Data actualizării: | Data publicării:

O tânără a fost numită "păpușa înfricoșătoare", după ce și-a mutilat fața și corpul. Oamenii rămân șocați când o văd.

Aydin Mod, în vârstă de 19 ani este una dintre cele mai înfricoșătoare apariții datorită înfățisării sale dramatice. Aceasta a cheltuit peste 5000 de dolari pentru a arăta ca o păpușă din filmele de groază.

Tânăra a recurs la mai multe intervenții extreme pentru a-și modifica înfățisarea. Aceasta și-a tatuat globii oculari, fața și chiar zona intimă. Pasiunea pentru tatuaje a apărut încă de când avea doar 11 ani, moment în care a început să își facă singură găuri pentru piercinguri.

La vârsta de 15 ani, Aydin Mod a trecut la nivelul următor, tăindu-și limba în două și făcându-și mai multe intervenții ciudate. Aceasta a ajuns să dețină peste 20 de piercinguri și 12 desene, respectiv cicatrici, nări tăiate, fillere în obraji și acid hialuronic în buze.

Aydin Mod a avut și o persoană care a inspirat-o în alegerile sale vizavi de felul în care s-a transformat. Mara Jose Cristerna, cunoscută sub numele de ”The Vampire Women” este cea care i-a fost muză în procesul de transformare.

Deși este foarte multumită de felul în care arată acum, Aydin Mod a mărturisit că este obișnuită să primească și comentarii negative.

”Sincer, rareori acord atenție comentariilor, atât pozitive, cât și negative. Cred că sunt doar păreri irelevante dictate de ignoranță și gusturile personale. Singura persoană pe care trebuie să o mulțumesc sunt eu. Sunt o persoană normală, trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și dacă cineva nu este în regulă cu asta, pot să stea departe de mine.

Din fericire, am parte de mult sprijin și sunt înconjurată de oameni minunați. De obicei, mă înțeleg mai bine cu oameni care au stiluri de viață diferite de al meu, ceea ce este surprinzător.”, a declarat Aydin pentru presa internațională.

Cu toate astea, tânăra a mărturisit că nu are de gând să se oprească prea curând și intenționează să-și tatueze tot corpul, să-și pună dinți metalici, dar și să-și facă o mărire de bust și posterior.

„Scopul meu final nu există cu adevărat, deoarece nu cred că voi înceta vreodată să mă modific. Probabil că îmi voi tatua din nou ochii pentru a-i avea mai negri”, a mai spus ea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel