A fost lansat trailer-ul noului film ''Fast & Furious 9'' în care apar John Cena şi Cardi B

Data publicării:
Vin Diesel, captura foto Youtube, sursa Movieclips Trailers
Descriere foto: Vin Diesel, captura foto Youtube, sursa Movieclips Trailers

"F9", noul lungmetraj din franciza "Fast & Furious", a dat miercuri primul semnal de lansare pe piaţă, prin prezentarea unui trailer în care John Cena şi Cardi B sunt văzuţi alături de Vin Diesel. 

"Unul dintre cele mai frumoase lucruri din această saga este că am călătorit în locuri minunate, motiv pentru care finalul trebuie împărţit în două filme. Mai rămân multe locuri de văzut", a asigurat Diesel într-o întâlnire online cu EFE, pentru a prezenta această avanpremieră.

 

Cele trei minute ale trailer-ului arată şi întoarcerea unor figuri cunoscute ale seriei precum Charlize Theron, Tyrese Gibson, Helen Mirren, Ludacris, Michelle Rodríguez şi Sung Kang.


La această distribuţie s-a alăturat şi fostul luptător John Cena, care îl interpretează pe Jakob Toretto, un asasin care este şi fratele lui Dominic Toretto (Vin Diesel) şi care o va avea ca aliată pe Cipher, interpretată de Theron.

 

În roluri mai discrete, cel puţin pentru moment, responsabilii au confirmat participarea la film a artiştilor latino Ozuna şi Cardi B.

 

Noul lungmetraj, numit simplu "F9", este prevăzut să fie lansat pe 25 iunie 2021, după ce premiera iniţială a fost amânată anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus.

 

Ulterior va fi lansat şi cel de-al 10-lea film din serie, care va avea două părţi, a confirmat Diesel, în care protagoniştii vor continua să călătorească în alte colţuri ale lumii. Londra, Tokyo şi America Centrală par să fie locaţiile alese pentru curse trepidante cu maşinile într-o nouă misiune.

 

Franciza de acţiune este considerată una dintre cele mai profitabile de la Hollywood, mai ales datorită abilităţii sale de a integra noi vedete în filmele sale.

 

Cele opt filme din saga "Fast & Furious", plus spin-offul "Fast & Furious Presents: Hobbs &Shaw", au avut încasări în întreaga lume de 5,891 miliarde de dolari, potrivit datelor portalului de specialitate Box Office Mojo.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel