A fost la un pas de sinucidere. O celebră artistă a trecut prin momente cumplite: "Mă simțeam epuizată și secată de resurse"

Data actualizării: | Data publicării:
Lady Gaga, instagram
Descriere foto: Lady Gaga, instagram

Lady Gaga este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste, însă puțini știu că în spatele zâmbetului, celebrității și averii fabuloase se ascunde o durere cumplită. Vedeta a trecut prin perioade greu de imaginat și a fost chiar la un pas de sinucidere.

Deși pe plan profesional lucrurile îi merg perfect, problemele mentale cu care s-a confruntat de-a lungul timpului au dat- o puțin înapoi, chiar ea spunând că s-a gândit și la sinucidere. Artista a dezvăluit, la emisiunea  "Sunday Morning " de pe postul american CSB, că a trecut printr-o perioadă dificilă.

Nu exista zi fără să nu se gândească la suicid

Lady Gaga s-a  confruntat cu o puternică depresie, iar boala a fost la un pas să îi ia viața. "Celebritatea m-a epuizat și m-a consumat(...) Am renunțat total la mine. Uram să fiu faimoasă. Uram să mai fiu Lady Gaga. Lady Gaga este cel mai mare dușman al meu ", a mărturisit artista.

Lady Gaga a dezvăluit că cea mai bună terapie împotriva depresiei a fost munca la cel mai recent album al ei. La prima vedere, piesele de pe album par să îndemne ascultătorii la dans, însă adevărul din spatele versurilor este cu totul altul.  "Nu există o piesă pe albumul ăsta care să nu fie adevărată. Renunțasem complet la mine, uram să fiu faimoasă. Mă simțeam epuizată și secată de resurse ", a povestit artista în interviul pentru CBS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel