A fost la un pas de moarte din cauza unui accesoriu de păr. INCREDIBIL ce au descoperit medicii

Data actualizării: | Data publicării:
Foto cu caracter ilustrativ, sursa pixabay/ autor themoderngypsydiaries
Descriere foto: Foto cu caracter ilustrativ, sursa pixabay/ autor themoderngypsydiaries

O tânără a ajuns de urgență pe masa de operație din cauza unui accesoriu de păr. Povestea ei a devenit imediat virală.

Potrivit unei povești din 2015, care a devenit virală, Audree Kopp avea o umflătură roșie pe încheietura mâinii care devenea din ce în ce mai mare. Crezând că este vorba de o mușcătură de păianjen, ea a mers la medic, iar acesta i-a dat niște antibiotice. Dar umflătura a continuat să crească și să se înroșească. 

În cele din urmă a decis să meargă la urgențe.

"Mi-au spus că am nevoie de o intervenție chirurgicală", a declarat Kopp pentru postul de știri WLKY din Louisville. "Slavă Domnului că am făcut-o la timp, altfel puteam să fac septicemie".

"Avea un abces mare pe partea din spate a încheieturii mâinii, așa că am făcut o incizie și am drenat puroiul până jos", a declarat Dr. Amit Gupta de la Norton Healthcare.

Doctorul a ajuns la concluzia că abcesul se datora unei infecții bacteriene create de la elasticele de păr acoperite cu sclipici pe care Kopp le purta adesea. Elasticele au reținut bacteriile care au pătruns apoi prin porii ei.

Kopp a scris pe Facebook-ul ei: "Elasticele cu sclipici sunt cele care au cauzat această problemă. Mi-au făcut o mică zgârietură pe încheietura mâinii, iar bacteriile din elastic au pătruns în rană, provocând o infecție bacteriană care îmi pune viața în pericol".

Kopp a adăugat că, dacă nu ar fi depistat infecția din timp, ar fi putut avea rezultate catastrofale. Inutil să mai spunem că Kopp nu va mai purta elastice de păr la încheietura mâinii, cel puțin nu pe cele sclipitoare, potrivit yourtango



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel