A fost îndemnat să se lase de rap și să-și vopsească părul. Povestea incredibilă de viață a lui Ed Sheeran

Ed Sheeran, instagram
Descriere foto: Ed Sheeran, instagram

Ed Sheeran este băiatul care urcă pe scenă doar el cu chitara și ridică în picioare zeci de mii de oameni. Drumul până aici n-a fost însă unul simplu.

Ceva noroc, muncă multă, la pachet cu determinare și talent cu carul, așa ar arăta viața lui Ed Sheeran. Cu un păr neobișnuit de roșu, cu un semn mare pe față, ochelari cu lentile groase și o bâlbâială accentuată, Ed Sheeran a avut o copilărie grea. Interesul pentru muzică l-a arătat de la o vârstă fragedă, în școală având de luptat cu socializarea. Respins și chiar luat în derâdere de colegii de școală, s-a retras din toate activitățile. Singur, în camera sa, a mărturisit că acelea erau unicele momente în care se simțea stăpân pe propria persoană. Într-un mod uimitor, lucrurile stăteau altfel când participa la Corul Bisericii.

A început să-și compună singur muzica și brusc dificultățile de vorbire au dispărut

Ed  Sheeran și-a dat seama că muzica este chemarea sa și că trebuie să facă ceva în această direcție. Astfel că, la 17 ani și-a împachetat visele și câteva haine, și-a luat chitara și s-a mutat la Londra, locul în care spera să-și facă talentul cunoscut. A dormit în stații de metru și chiar în parcuri, a suferit de foame și spune că a avut momente în care s-a temut că va renunța. Invitat să cânte la o emisiune radiofonică găzduită de actorul Jamie Foxx, Ed și-a terminat recitalul sub privirile tuturor celor prezenți. Impresionat, Foxx i-a pus la dispoziție propriul studio de înregistrări și i-a oferit și un loc în care să stea până se punea pe picioare.

I s-a spus să se lase de rap și să își vopsească părul pentru a putea deveni un star

Managerul Stuart Camp, cel care l-a ajutat pe Ed să devină celebru, începând cu 2011, a povestit, potrivit contactmusic.com: „Cealaltă echipă de management, de fapt, și-a dat demisia, pentru că era de părere că Ed nu va ajunge nicăieri. În viziunea lor, el trebuia să renunțe la modul de a fi, să își vopsească părul și să se lase de rap. În ciuda aspectului său „ciudat”, muzicianul a spus că modul în care arată a dus, în cele din urmă, la succesul său muzical.

„Întotdeauna am arătat un pic ciudat și nu am avut niciodată mult noroc cu fetele. Când am început să cânt, de fiecare dată când făceam un concert, toată lumea era „Oh, este tipul roșcat cu chitara mică ” și apoi, brusc,  începi să câștigi un pic de atenție pentru că ești memorabil. Lucrul pe care îl spun mereu copiilor acum este că este minunat să fii ciudat”, a spus Ed Sheeran în timpul unui interviu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 oct 2020, 14:37 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience