A fost eliminată de la ”Bravo ai stil!Celebrities”. În fața cărei concurente a pierdut

Data actualizării: | Data publicării:
Bravo ai stil, foto facebook
Descriere foto: Bravo ai stil, foto facebook

Emisiunea de aseară a adus în fața eliminării cinci concurente. Vedetele care s-au aflat la un pas de eliminare

Potrivit Kanal D, în emisiunea de aseară, ”Bravo si stil!Celebrities”, au existat foarte multe nemulțumiri dar și contradicții.

Tematica propusă de jurați le-a pus în dificultate pe unele dintre concurente din cadrul acestei emisiuni, dezamăgirea fiind una profundă mai ales pentru Cristina Șișcanu, soția fostului prezentator de la Kanal D, Mădălin Ionescu.

Vedeta cu cel mai mare scor a fost Alexandra Ungureanu, care a lăsat multe discuții în urma ținutei pe care jurații au apreciat-o foarte mult. Pe ultima poziție s-au aflat Oana Radu și Emy Alupei. Dintre cele două, jurații au considerat că persoana care nu este pregătită din punct de vedere al stylingului este Emy Alupe, decizie care a trimis-o acasă pe influenceră.

”Și am iesit ! Mi-a fost greu ...foarte greu, unii o vad floare la ureche când de fapt nu e nici pe departe așa.Tin multe în mine chiar dacă mă vedeți transparentă. A fost o experiență foarte bună pentru mine. În primul rând a fost prima oară când am fost în cadrul unei emisiuni de genul ăsta și am învățat foarte multe. Poate n-am corpul perfect , caracterul perfect , dar cu toate astea ÎMI ASUM! Îmi asum ce sunt, cine sunt. Atât a fost să fie parcursul meu în @bravoaistil și mulțumesc tuturor pentru oportunitate. Am plâns! Și nu mi-e rușine.Toți plângem, chiar dacă arătam sau nu. Fiți mai buni și încercați să intelegeți oamenii și dincolo de marele ECRAN”, a spus Emy Alupei pe contul ei de instagram, după ce a fost eliminată de la ”Bravo ai stil!Celebrities”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Si am iesit ! Mi-a fost greu ...foarte greu , unii o vad floare la ureche cand de fapt nu e nici pe departe asa . Tin multe in mine chiar daca ma vedeti transparenta . A fost o experienta foarte buna pentru mine . In primul rand a fost prima oara cand am fost in cadrul unei emisiuni de genul asta si am invatat foarte multe . Poate n-am corpul perfect , caracterul perfect , dar cu toate aste IMI ASUM ! Imi asum ce sunt , cine sunt ! Atat a fost sa fie parcursul meu in @bravoaistil si multumesc tuturor pentru oportunitate ! Am plans ! Si nu mi-e rusine . Toti plangem , chiar daca aratam sau nu. Fiti mai buni si incercati sa intelegeti oamenii si dincolo de marele ECRAN !

O postare distribuită de Emy Alupei (@emyalupei) pe

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel