A fost desemnată cea mai sexy bunicuță din lume. Nu o să-ți vină să crezi cum arată

Gina Stewart, instagram
Descriere foto: Gina Stewart, instagram

Gina Stewart a împlinit recent vârsta de 50 de ani și este considerată cea mai sexy bunică din lume. Femeia are formele aproape perfecte și face ravagii în mediul online.

Gina Stewart a devenit cunoscută după ce a fost câştigătoarea concursului de frumuseţe Miss Maxim Australia, în care s-a duelat cu mai multe adolescente cu peste două decenii mai tinere decât ea. De asemenea, și-a câștigat renumele de cea mai sexy bunică din lume, datorită pozelor incendiare pe care le postează pe conturile de pe rețelele de socializare.

 

Gina Stewart are o siluetă perfectă și are sute de mii de admiratori pe rețelele de socializare

Australianca este urmărită de peste 272 de mii de oameni pe rețelele de socializare, pe care îi răsfață cu fotografii în ipostaze cât mai sexy. De cele mai multe ori, Gina Stewart își însoțește fotografiile de mesaje motivaționale, ea fiind adepta unui stil de viață sănătos și în care dragostea pentru familie ocupă primul loc în viața ei.

"Nu contează ce ai în viață, ci pe cine avem în viața noastră. Mulțumesc tuturor admiratorilor pentru sprijinul acordat", este mesajul scris la unele dintre postările de pe instagram.

Australiaca și-a făcut o afacere proprie

Gina Stewart este deținătoarea unui cont bancar cu mii de euro pe lună. Aceasta vinde poze provocatoare în mediul online. Din cauza faptului că pe Instagram nu se poate afişa aşa cum şi-ar dori, blondina a decis să-şi deschidă un site.

„Mi-am făcut cont pe alt site după ce mi s-au şters multe poze de pe Instagram. Cred că sunt vedeta care a fost interzisă de cele mai multe ori pe Instagram. Acum nu mai sunt cenzurată şi restricţionată. Şi mai căştig şi bani pe deasupra.”, susţine „bunicuţa” pentru presa internaţională.

 

Este considerată cea mai sexy bunică din lume

Gina Stewart are 4 copii, doi băieți și două fete, și o nepoțică.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️Felines are beautiful creatures purr❤️

O postare distribuită de Maxim Hot 100 Model. W.H.G (@ginastewartofficial) peGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 oct 2020, 08:54 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience