Draga Olteanu Matei, apariție de senzație la împlinirea vârstei de 87 de ani: ”Cine ajunge la capăt, scapă ”

Draga Olteanu Maria, foto captură video Youtube/TVR
Descriere foto: Draga Olteanu Maria, foto captură video Youtube/TVR

A fost coana Chirița, Varvara și a făcut un cuplu memorabil cu regretatul Amza Pellea.  Îată ce povestește marea actriță la împlinirea celor 87 de ani 

Draga Olteanu Matei a fost și este una dintre cele mai iubite actrițe a publicului românesc. Astăzi la vârsta de 87 de ani a rememorat câteva dintre cele mai frumoase amintiri din tinerețe: „Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă, deși ne dorim să mai fie ceva, e prea frumosă viața pe pământ dacă știi să ți-o faci ca să mai fie ceva de trăit după.” spune Draga Olteanu Matei, în cadrul interviului de la TVR.

”Nu se gândește nimeni că acei oameni au fost cunoscuți în rolurile pe care le-au avut, nu ca oameni în viața reală, care au imbătrânit. I-am și spus lui Cramitru, nu mă pune pe mine asta de acum, pune-o p-aia care a fost și a jucat. Acela e chipul pe care îl știu și l-au iubit oamenii…”adaugă îndrăgita actriță.


Actrița de comedie a avut o carieră plină de succes și în televiziune, unde a avut apariții memorabile în programele de varietăți și de Revelion. A făcut un cuplu memorabil cu regretatul Amza Pellea jucând-o pe Veta, soția lui Nea Marin, în numeroase show-uri TV și în filmul artistic "Nea Marin miliardar". 

Actrița Draga Olteanu Matei a fost decorată la 30 mai 2002 cu Ordinul național Steaua României în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru prestigioasa cariera artistică și talentul deosebit prin care au dat viață personajelor interpretate în filme, dar și pe scenă, cu prilejul celebrării unui veac de film românesc”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Dată: 12 oct 2020, 18:40 | Categorie: Cinematografie
Get it on App Store Get it on Google Play