A fost bătută în Parcul Cișmigiu. Mariana Moculescu dezvăluie detalii cutremurătoare. Scene de groază în București / video

Data publicării:
Sursa foto: Mariana Moculescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mariana Moculescu, instagram

O plimbare aparent pașnică în Parcul Cișmigiu s-a transformat într-un coșmar pentru Nidia, care, conform declarațiilor Marianei Moculescu, mama acesteia, a fost victima unui atac violent.

Invitată la Xtra Night Show, Mariana Moculescu se întreabă de ce agresoarea fiicei sale nu a fost arestată pe loc și dacă nu cumva a fost influențată de cineva să comită acest act de violență.

 

Mariana Moculescu a dezvăluit detalii cutremurătoare despre incidentul care a avut loc în parc, în care Nidia a fost agresată brutal de o altă femeie: "A primit niște lovituri îngrozitoare Nidia, acea femeie putea să o omoare. A sărit lumea, noroc că erau niște oameni acolo să o apare, pe la 20:00 seara. M-am întâlnit cu ea și am întrebat-o: ce crezi că a determinat-o pe această ființă să fie atât de rea cu tine? Mie nu mi s-a întâmplat în viața mea să fiu agresată de o femeie. Nidia e finuță, acum e în stare de convalescență, de o lună de zile se operase la rinichi, încă are acel tub de drenaj în corp. A lovit-o, a căzut la pământ, i-a umplut corpul de echimoze. Au venit 3 echipaje de poliție destul de repede în Parcul Cișmigiu. A fost imobilizată de oameni acea femeie. Oamenii l-au sunat pe tatăl său și au mers la secția de poliție. Mă întreb de ce nu a fost arestată acea femeie. Mă întreb dacă nu a fost pusă de cineva să se răzbune".

Aceasta mai adaugă că: "Individa a trecut pe lângă ea. Fetița acesteia a venit cu o jucărie să i-o arate Nidiei. Din spate, a venit femeia și i-a spus: «vrei să îmi răpești copilul»". 

Mariana Moculescu declară că Nidia are milă de bătrâni, de oameni fără adăpost, de copii și de animăluțe.

"La poliție, a dat declarație. A făcut plângere penală, are un avocat foarte bun. Mi-a spus că va fi foarte grav pentru această femeie, are un nume turcesc, dar l-am uitat, pentru mine a fost un șoc. Am început să am, pe zi ce trece, dureri din ce în ce mai mari", a mai spus aceasta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Andreea Deaconescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel