A doua întoarcere a lui Saturn. De ce este importantă vârsta de 58 de ani?

Sursa foto: unsplash, autor NASA
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor NASA

Lui Saturn îi ia cam 29 de ani să revină în poziția din harta natală. Când face cu ciclu complet, fie la 29, fie la 58, fie la 87 de ani, Saturn are darul de a ne oferi multe teste care să ne arate dacă suntem pe drumul corect. Dacă prima întoarcere, cea de la 29 de ani, ne obligă să trăim autentic, cea de-a doua vine să ne elibereze.

Daniela Simulescu spune că întoarcerea lui Saturn este pilonul vieții de adult.

Se întâmplă în jurul vârstei de 29 de ani, chiar dacă efectele pot începe de la 27. Totodată, a doua întoarcere a lui Saturn are loc pe la 58 de ani, iar a treia poate fi prezentă la sfârșit de 80. Mai precis, la 87.

Acest eveniment marchează un eveniment planetar cu importanță deosebită și aduce o serie de schimbări intense. De asemenea, apropierea de a treia decadă a vieții este văzută ca un vârtej, încărcat de turbulențe și teste.

Până la 29 de ani, poate că ai trăit după regulile învățate din familie sau ai făcut doar ce ți s-a părut ție că este bine.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 12 iun 2023, 17:38 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience