A cheltuit sume impresionante ca să arăte precum Kim Kardashian. Imagini uluitoare

Data publicării:

Fie că e vorba de un star al reţelelor sociale precum Kim Kardashian, de o vedetă ca Britney Spears sau de o jucărie celebră ca Barbie, oamenii au nevoie de idoli, iar unii dintre ei au scos milioane de euro pentru a deveni sosia perfectă.

Știm cu toții că celebra Kim Kardashian este una dintre cele mai idolatrizate vedete în rândul doamnelor  și domnișoarelor. Printre ele se numără și o tânără care a cheltuit sume uriașe pentru a deveni copia fidelă a divei.

Chaly D.N locuiește în Londra și este designer de haine și accesorii. Aceasta își păstrează aspectul tânăr cu ajutorul botoxului și a materialelor de umplutură - și recunoaște că medicul chirurg îi cere uneori să se oprească.

Într-un interviu cu Truly, ea a dezvăluit: „Mi-am dat seama că semăn cu ea imediat ce i-am văzut fotografia. Am început să o urmăresc pe Instagram și am fost ca„ oh, Doamne, sunt eu ”...Avem de fapt un stil foarte asemănător și tot ceea ce văd pe ea vreau să-l port.”

Chaly a cheltuit 4.000 de lire sterline pe o rochie  pe care a purtat-o ​​idolul ei, Kim Kardashian. De asemenea, a cheltuit 7.000 de lire sterline pe o haină  și  1.000 de lire sterline pe o pereche de pantofi care se potrivesc stilului lui Kim.

Cea mai mare obsesie a sa pare să fie colecția ei de genti de mână, care include accesorii de firmă, dar și un articol  în valoare de 4.000 de lire sterline. Chaly a recunoscut: „Am cheltuit o avere pe genți de mână - aș spune despre trei până la patru mii de lire sterline. Întotdeauna trebuie să mă schimb  pentru că trebuie să țin pasul cu Kardashienii.” Chaly a adăugat: „Sunt un influencer, așa că trebuie să merg cu tendința. În fiecare sezon trebuie să-mi schimb hainele, așa că am cheltuit o avere ...Prietenii și familia îmi spun că trebuie să încetinesc. Am cheltuit atât de mult pe haine și înfățișarea mea "

Chaly se mândrește cu 732.000 de adepți pe platforma de Instagram și spune că investiția merită cu adevărat. Ea a dezvăluit: „Oamenii îmi spun că arăt ca Kim Kardashian în fiecare minut. De fiecare dată când mă văd pe stradă, la o petrecere sau peste tot. Sunt oprită pentru fotografii tot timpul - Îmi place atenția, mai ales când cineva îmi spune că arăt ca, Kim Kardashian. Îmi place Kim Kardashian și felul în care arată - este cea mai frumoasă femeie din lume. Este o femeie de afaceri atât de inteligentă. Ea este o icoană ”.

În timp ce influencerița intenționează să aibă în continuare proceduri cosmetice pentru a-și menține aspectul tânăr, ea insistă că nu încearcă în mod deliberat să o copieze pe Kim: „Nu încerc să arăt ca ea, ci în mod natural arăt ca ea. Nu am avut intervenții chirurgicale pentru a arăta ca Kim, dar am avut botox și materiale de umplutură - toată lumea o face”, a mai spus Chaly D.N, potrivit Dailymail.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel