A cheltuit o avere pentru a se răzbuna pe fostul iubit. Incredibil ce a putut să facă o tânără de 24 de ani

Data actualizării: | Data publicării:
Sarah Vilard, sursa instagram
Descriere foto: Sarah Vilard, sursa instagram

O tânără în vârstă de 24 de ani din Germania a decis să se răzbune pe fostul iubit într-un mod total neașteptat.

 

 

Sarah Vilard din orașul Frankfurt, în vârstă de 24 de ani a povestit modul incredibil în care a vrut să-i dea o lecție fostului iubit pentru că a părăsit-o. Aceasta a fost extrem de afectată de faptul că bărbatul lângă care credea că trăiește o frumoasă poveste de dragoste și lângă care își dorea un viitor, a decis să pună punct relației, astfel că a decis să îi dea o lecție pe care nu o va uita niciodată.

Astfel, Sarah Vilard a angajat un fotograf profesionist, un actor, o rochie de mireasă și și-a convins chiar și prietenii să ia parte la planul său. Practic, tânăra și-a „înscenat” propria nuntă, pentru a putea face niște fotografii cât mai reușite. Ea și „mirele” intrat bine în rol s-au pozat la o vilă luxoasă din Frankfurt și cadrele fotografului au surprins chiar și momentul în care fata este felicitată de amici.

La trei luni de la despărțire, Sarah a publicat și primele fotografii de la "nuntă", iar fostul iubit a reacționat imediat. Acesta s-a dus imediat acasă la fosta iubită, nervos și a acuzat-o pe aceasta că i-a fost infidelă, ținând cont de faptul că s-a căsătorit la doar trei luni de la despărțire. Femeia nu a vrut să mai aibă vreo legătură cu el, motiv pentru care l-a eliminat total din viața ei, relatează cei de la dailymail.com

Recent, Sarah s-a hotărât să facă publică povestea, astfel că a povestit totul într-un filmuleț pe Tik Tok.  Videoclipul a devenit imediat viral, ajungând să aibă milioane de aprecieri.

@sarahvilard

Yup I’m crazy

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel