A cheltuit o avere pentru a fi cea mai musculoasă ”Barbie” din lume. Tranformarea este incredibilă/ FOTO

Data publicării:
Blondie Bennett, sursa instagram
Descriere foto: Blondie Bennett, sursa instagram

Blondie Bennett vrea să devină cea mai musculoasă ”Barbie” din lume și a cheltuit o avere pentru transformarea incredibilă.

Blondie Bennett a uimit pe toată luea cu felul în care arată. În ultimii ani, blondina și-a propus să devină cea mai musculoasă ”Barbie” din lume. Aceasta și-a transformat complet corpul cu ajutorul operațiilor estetice, dar și exercițiile intense din sala de forță.

În urmă cu 7 ani, Blondie a decis că vrea să arate ca o păpușă Barbie, dar ulterior, și-a dat seama că vrea să își crească și masa musculară, potrivit unui mini-documentar publicat pe canalul YouTube Truly.

”În ultimii 4 ani, m-am transformat în Blondie 2.0. Mai în formă, cu mai mult plastic,” a declarat Blondie. ”Am avut un facelift în ianuarie 2017. Pur și simplu nu arăta bine și eram mult prea slabă și doctorul a fost chiar surprins că am putut face față la o operație de 5-6 ore pentru că eram atât de slabă.”

”Am început să mă concentrez să pun greutate pe mine. Am pus în jur de 8 kg în ultimii 4 ani, fără să iau în considerare mărimea bustului meu.”

”Ziua mea mea începe cu un antrenament. Îmi antrenez picioarele de 2 ori pe săptămână,” a continuat Blondie. ”A devenit un nou stil de viață pentru mine. Și am continuat cu intervențiile chirurgicale. Sunt ca niște mici cadouri. Îmi programez antrenamentul în funcție de operații.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????⭐️blondie bennett⭐️???? (@bustyfitdoll2.0)

 

Blodina a declarat că a cheltuit peste 100.000 pentru a ajunge forma dorită.

”În ultimii 4 ani, am cheltuit peste 100.000 de dolari. Nici nu știu exact cât de mult, da. Mi-am făcut un facelift, o operație la buze, mi-am schimbat implantul din buze, m-am operat la ochi, mi-am ridicat pomeții. Mi-am schimbat implanturile mamare cu unele care pot crește. Pe măsură ce creșteam în greutate, îmi creștea și bustul.”

”Prima dată am început să trag de greutăți abia puteam ridica 2.5 kg, e atât de amuzant,” a continuat Blondie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel