A cheltuit o avere pentru a arăta ca Michael Jackson. Bărbatul a început să-și schimbe înfățișarea încă de la vârsta de 15 ani

Data actualizării: | Data publicării:

Leo Blanco a cheltuit peste 42.000 de dolari pe mai multe operații estetice pentru a arăta cu Michael Jackson. El și-a modificat înfățișarea încă de la vârsta de 15 ani.

Deși mulți oameni îl admiră pe regretatul Michael Jackson, un bărbat din Argentina și-a dus dragostea pentru cântăreț la un cu totul alt nivel. Leo Blanco a cheltuit peste 42.000 de dolari (32.000 de lire sterline) pe mai multe operații estetice pentru a deveni cel mai bun imitator al lui Michael Jackson. Obsesia lui Leo pentru Michael a început de la o vârstă fragedă, iar Leo și-a modificat înfățișarea încă de la 15 ani.

A cheltuit o avere pentru a arăta ca Michael Jackson

Și-a făcut deja 11 operații estetice și este în continuare nemulțumit de aspectul său, așa că va trece din nou prin cuțit pentru a-și face bărbia "mai masculină". Mama tânărului de 26 de ani își face griji în legătură cu transformarea lui și uneori se întreabă dacă mai este fiul ei. Ea este îngrijorată că ar putea muri în timpul uneia dintre operațiile sale - dar Leo glumește că este vina ei că nu s-a născut mai frumos.

În ciuda rezervelor mamei sale, Leo și-a câștigat proprii fani care îl urmăresc pe stradă, la spectacole și pe Instagram. Megafanul, din Buenos Aires, în Argentina, a dezvăluit că a absorbit totul despre Michael Jackson în copilărie. El crede că îi este imposibil să fie altceva - și vrea să arate exact ca eroul său și crede că fiecare operație îl duce cu un pas mai aproape de obiectivul său.

"Odată ce începi cu operațiile, este o buclă fără sfârșit. Nu te poți mulțumi doar cu una sau două proceduri; mereu tânjești după mai mult și mai mult.", a spus bărbatul, potrivit dailystar.com

Leo a suferit mai multe intervenții estetice - inclusiv două otoplastii, trei liposucții, patru rinoplastii și două aplicații de acid hialuronic și Botox, toate în căutarea aspectului său ideal.

"Am cheltuit aproximativ 42.000 de dolari pentru toate acestea și, deși nu a fost ceea ce mi-am imaginat, totul a meritat pentru a-mi îndeplini visul", a susținut el.

Artistul s-a luptat cu problemele de stimă de sine încă de la o vârstă fragedă și a recunoscut că nu a avut niciodată mulți prieteni la școală.

"Nu am avut niciodată prieteni la școală: "Simțeam că ceva nu este în regulă cu mine, așa că am mers la sală și chiar mi-am decolorat părul blond. Deși eram musculos și blond, tot nu reușeam să mă apropii de colegii mei."

Vorbind despre Michael, Leo a adăugat: "Michael Jackson este mai mult decât un artist pentru mine. L-am privit, l-am ascultat și l-am simțit. I-am absorbit esența, expresia și preferințele sale estetice. După moartea sa, toată lumea i-a adus un omagiu, exprimându-și adorația pentru el. Cu toate acestea, am crezut că totul a fost doar o frenezie mediatică. Chiar și după ce a murit, era chinuitor pentru mine să arăt diferit de el, așa că am decis să fac ceva în acest sens. Îmi place să mă gândesc la mine ca la o matriță, ceva ce pot modela și asupra căruia pot decide, nu să mă mulțumesc doar cu chipul pe care mi l-a dat destinul. Astăzi, sunt înconjurată de oameni pe care îi iubesc și nu sunt obligată să socializez cu cunoștințele mele din liceu."

Bărbatul nu are de gând să se oprească aici cu operațiile estetice

După recenta operație de conturare a mandibulei, care îi va oferi o linie a maxilarului mai pătrată și mai bărbătească, Leo își planifică deja următoarea operație.

"Mai am nevoie de încă trei operații la nas și una la bărbie. Aș vrea, de asemenea, să îmi fac niște injecții pentru a-mi ridica puțin sprâncenele și un lifting facial, deși chirurgii refuză să mi-l facă pentru că mă consideră prea tânăr. Este o bătălie fără sfârșit între ceea ce vreau eu, ceea ce vor părinții mei și ceea ce sunt dispuși să facă chirurgii."

Mama lui Leo, Adriana Caruso, are sentimente amestecate în ceea ce privește obsesia fiului ei pentru Michael Jackson și operațiile constante.

"Sunt de acord cu faptul că este un fan și că îl imită, dar toate aceste operații estetice. Îmi fac griji pentru că vorbește despre ele atât de întâmplător - ca și cum s-ar duce la coafor, dar mi-e teamă că va muri în timpul uneia dintre ele.", a spus mama lui Leo.

În ciuda necazurilor mamei sale, pe Leo nu-l poate opri nimeni.

Bărbatul a mers atât de departe încât și-a numit reședința Neverland - un omagiu subtil adus domeniului din parcul de distracții al lui Jackson.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel