A avut parte de surpriza vieții sale, după ce a adoptat un pui de pisică. Ce a descoperit femeia

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Joe Cleary
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Joe Cleary

O femeie a avut parte de o întâmplare neașteptată, după ce a găsit mai mulți pui de pisică.

Singură într-o magazie din Colorado, o mamă pisică și cei patru pisoi ai ei s-au încolăcit împreună, așteptând ca cineva să le găsească. Un bun samaritean a observat familia de blănoși și i-a dus la un adăpost de animale, unde au fost în cele din urmă transferați în centre de plasament.

Mama adoptivă Alli Magish a fost fericită să primească familia rătăcită. Când a acceptat pisicile în casa ei, nu știa că va avea parte de surpriza vieții ei. În timp ce completa actele medicale pentru pisici, Magish le-a verificat sexul, lucru pe care îl făcuse de multe ori înainte. Cu toate astea, femeia a avut parte de un șoc.

A avut parte de surpriza vieții sale, după ce a adoptat un pui de pisică

"Am găzduit peste 500 de pisici [și] pisoi, așa că sunt familiarizată cu identificarea sexului", a declarat Magish pentru The Dodo.

Dar când a verificat sexul unui mic pisoi calico, a observat ceva ciudat - părea să fie mascul. Acest lucru a fost șocant. Potrivit Vetstreet, doar una din 3.000 de pisici calico este mascul. Pisicile femele sunt de obicei calico pentru că au doi cromozomi X, iar gena calico are nevoie de doi cromozomi X pentru a funcționa. Pisicile masculine au un cromozom X și un cromozom Y, așa că, de obicei, nu pot fi calico. Cu toate acestea, în cazuri foarte rare, o pisică mascul se poate naște cu trei cromozomi sexuali, doi X și unul Y. Doar atunci o pisică mascul va avea culoarea calico. Am verificat de două ori. Apoi am verificat de trei ori", a spus Magish, potrivit thedodo.com

Încă neîncrezătoare, Magish i-a trimis un SMS fondatoarei NoCo Kitties, Davida duPont, și i-a dat vestea. Dornici să confirme, cei doi au dus pisoiul la un veterinar local, care a verificat în curând ceea ce Magish și duPont bănuiau deja - micuțul pisoi calico era, într-adevăr, un băiat.

"A fost destul de emoționant!" a spus Magish. "Eram cu toții un pic amețiți și râdeam".

Magish a început să le trimită mesaje entuziaste prietenilor ei, anunțându-le vestea. Între timp, pisoiul, numit mai târziu Charlie, nu a luat în seamă agitația, fiind prea ocupat să se bucure de toate avantajele noului său cămin de adopție - sărea în poala tuturor, se juca cu părul oamenilor.

"Este un pisoi dezlănțuit!" a spus Magish. "Și îi place să fie îmbrățișat".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de NoCoKitties (@nocokittiescatrescue)

Pisicul a ajuns la o familie iubitoare

Pe măsură ce vestea despre unicul pisoi a început să se răspândească, cererile de adopție au început să curgă. Magish și duPont au avut o sarcină mare pe cap, dar au fost hotărâți să-i găsească lui Charlie perechea perfectă. După ce au analizat o mulțime de cereri, în cele din urmă au găsit-o pe cea potrivită. În sfârșit, Charlie avea un cămin permanent.

"Se duce acasă la casa lui pentru totdeauna... iar cel mai bun prieten al lui, Cooper, merge cu el", a spus Magish. "Au o legătură puternică, iar adoptatorul său selectat îi va lua pe amândoi".

Deși cromozomii lui Charlie sfidează cu siguranță șansele, pufosul calico este cu siguranță fericit că, de acum înainte, viața alături de noua sa familie va fi confortabil de previzibilă și, mai ales, plină de dragoste.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel