A apărut ULTIMA filmare cu Maradona înainte de moarte / VIDEO

Data publicării:
Diego Maradona, foto instagram
Descriere foto: Diego Maradona, foto instagram

Ultima filmare cu Maradona, înregistrată în casa sa din carteierul San Andres de Tigre, a fost publicată.

Cu câteva zile înainte de a muri, Maradona a fost internat în clinica privată Olivos din Buenos Aires, pentru o operație de eliminare a unui hematom, un cheag de sânge de pe creier. Acum, la peste 2 luni după moartea lui, a fost publicat un videoclip care a fost înregistrat după ce a fost externat din spital, prelat de Marca, în care Maradona vorbește cu greutate și arată foarte slăbit, potrivit DC NEWS.

Clipul a fost înregistrat în lui casa Maradona din cartierul San Andres de Tigre, în bucătărie, alături de Veronica Ojeda, partenera lui.

„Am primit o lovitură, dar totul este în regulă", a spus Maradona într-un mesaj video adresat medicului său Leopoldo Luque. „Știi că nu-mi plac intimitățile, dar când sunt cu oameni buni ies din cochilia ma. Te sărut, Luque. Leopoldo Jacinto Luque", mai spune Maradona vizibil afectat, dar într-o dispoziție bună.

Maradona a murit în luna noiembrie, la vârsta de 60 de ani, după un stop cardiac şi a fost îngropat pe 26 noiembrie într-un cimitir de lângă Buenos Aires, potrivit Publika.md.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience