A apărut trailerul filmului ''Avatar: The Way of Water''. Cum arată Pandora, la 13 ani de la lansarea primei părți

Data publicării:
„Avatar: The Way of Water”
Descriere foto: „Avatar: The Way of Water”

Studioul american 20th Century Studios a difuzat luni trailer-ul oficial al filmului "Avatar: The Way of Water", a doua parte a celei mai de succes saga din istoria cinematografiei şi care va avea premiera în data de 16 decembrie.

Filmul, a cărui acţiune nu a fost dezvăluită complet, se bazează pe lumea acvatică din Pandora - formată din oceane, lacuri şi creaturi marine - şi este plasată cu aproape zece ani mai târziu decât evenimentele din prima parte.

 

Ceea ce se ştie este că va spune povestea familiei Sully (Jake, Neytiri şi cei trei copii ai lor), care sunt obligaţi să-şi părăsească căminul pentru a explora diferite regiuni din Pandora prin ţinutul acvatic.

Premiera trailerului dezvăluie miza asupra universului 3D, de o amplă calitate vizuală, cu peisaje şi personaje animate beneficiind de detalii bine definite şi modelate.

Filmul este din nou regizat de James Cameron şi este coprodus de Jon Landau şi însuşi Cameron prin compania sa, Lightstorm Entertainment.

Distribuţia este formată din actorii Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement şi Kate Winslet.

Fanii acestei saga s-au arătat plini de speranţă faţă de această continuare, subliniind pe reţelele de socializare că ar putea fi vorba de "filmul deceniului".

După ce "Avatar" (2009) a devenit filmul cel mai de succes din istoria cinematografiei, cu încasări de aproximativ 2,85 de miliarde de dolari, 20th Century Studios prevede să lanseze cinci lungmetraje din această franciză care preconizează să se încheie în 2028, notează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel