93 de ani de la naşterea cuplului legendar al comediei: Stan şi Bran

Data publicării:

În urmă cu 93 de ani lua naştere un cuplu legendar al comediei: Stan şi Bran. Cei doi au debutat ca și cuplu în filmul „The Second Hundred Years”. Stan şi Bran au jucat în 107 filme până în 1951.

Poate niciun cuplu nu a fost atât de mult identificat cu comedia ca Stan şi Bran. Pe 8 octombrie 1927, Stan Laurel şi Oliver Hardy apăreau într-un scurt film mut, numit „The Second Hundred Years”, o comedie despre doi puşcăriaşi ghinionişti puşi pe evadare, care, orice ar fi făcut, ajungeau tot în celulă. Acesta a fost primul lor film împreună.

Pentru aceste roluri, cei doi au fost raşi în cap şi până la următorul film nu a apucat să le crească părul, aşa că în „Call Of The Cuckoo” au fost tot raşi în cap.

După „The Second Hundred Years", Stan şi Bran au devenit un brand şi au jucat în 107 filme până în 1951. Ultimul lor film a fost o coproducţie franco-italiană, care le-a creat mari probleme de sănătate. Stan şi Bran au avut numeroase nume pe tot globul, de la Grăsanul şi Uscatul în Brazilia, la Întregul şi Jumătatea, în ţările scandinave, potrivit Mediafax.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel