9 semne că Vladimir Putin "suferă de o boală gravă și e în pragul unei crize de nervi": Va CĂDEA curând! Zâmbetul CIUDAT și CLIPITUL

Descriere foto: Captură video Youtube/ WION
Descriere foto: Descriere foto: Captură video Youtube/ WION

Care sunt cele nouă semne care arată că Vladimir Putin "suferă de o boală gravă".

Vladimir Putin este pe buzele tuturor și este subiect de studiu pentru medici și experții în limbajul corpului. 

"Vladimir Putin pare umflat și slăbit în recentele apariții publice, iar comportamentul său indică faptul că ar putea suferi de o boală fizică severă", susțin experții în limbajul corpului.

Specialiștii au analizat comportamentul său de acum, cu cel pe care l-a avut în 2014, în timpul ultimei invazii a Rusiei în Ucraina și au descoperit că președintele rus a devenit doar o "coajă a ceea ce a fost".

În 2014, Putin pare mai animat, fața sa este mai subțire, vocea sa este mai calmă, iar limbajul corpului mai relaxat, în timp ce acum, Putin este cu totul diferit.

În plus, acțiunile necontrolate ale lui Putin dau de înțeles că este "un om aflat în pragul unei crize fizice sau psihice"

Inclusiv schimbarea rapidă de la nivelul feței lui Vladimir Putin din ultimii ani a dat naștere la speculații potrivit cărora ar fi putut fi supus unui tratament cu Botox sau ar putea fi chiar dependent de steroizi.

"Contrastul cu Vladimir Putin de acum cinci sau zece ani - când era mult mai energic și mai erect - este puternic", a spus Erik Bucy, expert în limbajul corpului de la Texas Tech University.

"Îl vom vedea în curând pe Putin suferind o cădere nervoasă sau fizică, pe măsură ce corpul său va fi afectat de stresul emanat de discordanța dintre realitatea sa subiectivă și ceea ce se va confrunta în curând cu el în lumea reală", a completat Joseph Tecce, profesor asociat de psihologie la Boston College.

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 Martie 2022, 13:21 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience